Åttemålsseier til R&Å/Skarnes J16 borte mot Tistedalen

Jenter 16 år nivå 2  B 3 sluttspill: Tistedalen – R&Å/Skarnes 17-25 (7-13)

Inspirert av lagvenninnene sin seier lørdag var R&Å/Skarnes-jentene var påskrudd fra start i borteoppgjøret mot Tistedalen søndag. Gjestene gikk tidlig opp i en 1-5 ledelse og var på det meste oppe i en seks måls ledelse. Anne Oliva Møllhaug scoret fem av sine totalt sju mål i første omgang og bidro i stor grad til at R&Å/Skarnes kunne gå til pause med 13-7 ledelse.

Tistedalen yppet seg litt i starten av andre omgangen, scoret tre på rappen, men kom aldri nærmere enn fire mål. Hjemmellaget var som nærmest på stillingen 17-21, men R&Å/Skarnes hadde enda et gir til inne. Moa Johanna Møllhaug satte inn tre av lagets fire siste mål og ble med det toppscorer i kampen med åtte nettkjenninger. Det var litt rufs her og der, men R&Å/Skarnes scoret jevnt og trutt med mål og vant fullt fortjent 17-25

R&Å/Skarnes stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk, Lily  Wilhelmine Ellefsrud (8), Moa Johanna Møllhaug (3), Maria Markussen Mangset (2), Amanda Bjørk Elvarsdottir, Hedda Rønaas (1), Ingrid Larsen (1), Anne Oliva Møllhaug (7), Julie Heiberg (2), Sofie Cornelie Høilund Bråthen, Sunniva Dahle Sandbakk (1) og Elina Pedersen Ullerhaug