Basket, Ny overbevisende seier til R&Å G17

Gutter 17 år   Skjetten (06) – R&Å 29-62 (6-12,3-23,16-10,4-17)

R&Å-gutta kom til kampen fulle av selvtillit etter storseieren i forrige serierunde, og nok en gang skulle G17-gutta til R&Å vise seg fra sin beste side. Søndagens motstander Skjetten (06), fikk tidlig kjenne på at R&Å ikke hadde tenkt å reise tomhendte hjem. Ulrik Tvethaug sendte gjestene i ledelsen 0-4, før hjemmelaget slo tilbake og utlignet til 4-4. Da satte Tvethaug inn to nye poeng, før han overlot ansvaret til Jonas Aleksander Westby, som inne de seks neste poengene til R&Å. Etter første periode så sted 6-12 i favør R&Å. I andre perioden så var det enveiskjøring fra start til slutt og etter to perioder så var kampen i realiteten over.

Da lagene gikk inn i den tredje perioden så stod det 9-35 på måltavla, dette gjorde sitt til at bortelaget slappet litt av og Skjetten fikk være med litt på leken. Hjemmelaget vant perioden 16-10, men R&Å hadde fremdeles en ledelse med 18 poeng. Etter å ha «hvilt» seg gjennom tredjeperioden, så satte gutta på turboen i den fjerde og siste perioden. Anført av Jonas Aleksander Westby sine ni poeng og totalt 18, så ble det kattens lek med musa i den siste perioden. Hjemmelaget klarte kun å score fire poeng, mens R&Å stoppet på søtten.  Til slutt stod det 29-62 på måltavla og årets andre seier var med det i boks for gjestene fra Årnes.

R&Å stilte med følgende lag: Jonas Aleksander Westby (18), Ulrik Tvethaug (16), Noah Aure Osnes, Deividas Bazillius, Christian Nicolai Jensrud, Even Etterlid Ringstad (8), Christian Bustnes (2), Juan Pablo Urdininea Miranda (5), Erik Markus Norland (5), Luis Angel Azcona og Maciej Adam Guja (2)