Basket. R&Å 2 vant med 43 poeng

BI A´s – R&Å 2 46-89 (6-21,13-22,17-24,10-22)

Poengene har ikke trillet inn for R&Å 2 i året sesong, men søndag var det duket for oppgjør mot bunnlaget BI A´s. Selv om kampen ble spilt på bortebane, så var R&Å-gutta klare på å klinke til fra start.

En spillersugen gjeng tok tak i matchen fra start og før det var spilt sju minutter så hadde R&Å 2 opparbeidet seg en 0-17 ledelse. Så lot de hjemmelaget kjenne litt på ballen, men kunne gå til pause med komfortabel ledelse på femten poeng. R&Å fortsatte å kjøre over motstanderen i andre periode og etter to perioder stod det 19-43 på måltavla. Tredje periode ble litt jevnere, men R&Å avsluttet med på best mulig måte og til slutt hadde de vunnet med hele 43 poeng.

Dette var sesongens tredje seier av ti mulige for R&Å 2

R&Å 2 stilte med følgende lag: Kestas Stankevicius (3), Zydrunas Antanaitis (18), Klaidas Bicka (20), Dainius Medeisis (2), Donatas Raisutis (22), Robertas Raisutis (8), Virginijus Kukanauskas (2), Dievydas Stankevicius (14) og Tomas Sukys