Basket. R&Å G19 har åpnet med to strake seire

Kløfta Tigers – R&Å 37-40 (3-14, 7-4,14-12,13-10)

R&Å fikk en god start på serieåpningen borte mot Kløfta Tigers. Gjestene gikk tidlig opp i 0-7 ledelse og holdt hjemmelaget på behørig avstand en god stund. Etter første periode hadde R&Å opparbeidet seg en komfortabel 3-14 ledelse. Selv om Kløfta Tigers tok innpå i andre og tredje periode, så ble det først spenning i kampen et lite stykke ut i fjerde og siste periode da vertene reduserte til 31-34. Dermed var det kun tre poeng som skilte lagene. R&Å-gutta klarte heldigvis å ta seg sammen og holdt Kløfta Tigners på minimum tre poengs avstand resten av kampen. Da dommeren blåste i fløyta for siste gang stod det 37-40 på måltavla i R&Å sin favør.

R&Å stilte med følgende lag:  Jonas Aleksander Westby (17), Ralph Kristoffer Emesum (2), Ulrik Tvethaug (8), Deividas Bazillius, Gustav Nohlin (2), Christian Nicolai Jensrud, Even Etterlig Ringstad, Joan Pabli Urdinina Miranda (4), Luis Angel Azcona (5) og Maciej Adam Guja

—-

Lillehammer – R&Å 19-100

Den andre seriekampen gikk også på bortebane. Denne gangen tok R&Å turen til stedet som var vertsted for vinter OL i 1994. Matchen mot Lillehammer ble ingen jevn kamp, til det var R&Å-gutta rett og slett for gode i forhold til motstanderen. Det ble rett og slett en katts lek med musa.

Jonas Aleksander Wesbye scoret alene over dobbelt så mange poeng som Lillehammer scoret til sammen. Med 45 poeng ble han kampens desiderte toppscorer. Hele 11 R&Å spillere noterte seg med poeng i kampen som R&Å til slutt vant med 81 poeng.

R&Å stilte med følgende lag:  Jonas Aleksander Westby (45), Ralph Kristoffer Emesum (2), Ulrik Tvethaug (10), Deividas Bazillius (3), Gustav Nohlin (8), Christian Nicolai Jensrud (2), Even Etterlig Ringstad (8), Joan Pabli Urdinina Miranda (2), Even Teklom (4),  Luis Angel Azcona (12),Maciej Adam Guja (4) og Adrian Azcona