Basket. R&Å vant toppoppgjøret mot serielederen

350

Øst 4M Menn Haugerud 2 –R&Å 48-81 (9-22,11-23,14-21,14-15)
Lørdag var det duket for toppoppgjør mellom serieleder Haugerud 2 og serietoer R&Å 2. Trygve Tvethaug og Jonas Aleksander Westbye scoret kampens fem første poeng og de ga med de resten av laget den nødvendige roen. Sistnevnte stod for halvparten av R&Å sine 22 poeng etter første periode. Bortelaget fortsatte å kjøre matchen i andre periode og etter to perioder var stillingen 20-45.

R&Å-gutta fortsatte å eie kampen også i tredje periode og lot aldri Haugerud komme i nærheten av poeng. Det var i utgangspunktet toppkamp, men bare ett lag møtte opp og viste at de virkelig hadde lyst på seieren. De vant også tredje periode med solide sifre og etter tre perioder var stillingen 34-66. Seieren var sikret før lagene tok fatt på den fjerde og siste perioden. Hjemmelaget kom litt mer i matchen, men R&Å hadde full kontroll og da dommeren blåste i fløyta for siste gang så stod det 48-81 på måltavla.

Seieren betyr at R&Å 2 nå er oppe i 26 poeng, to færre enn Haugerud 2 på tabelltoppen. Men de er ferdigspilte, mens R&Å har igjen en kamp. Vinner de matchen mot Oppsal 2, så blir de etter det vi kan se seriemestere.

R&Å stilte med følgende lag: Jonas Aleksander Westbye (22), Scott André Mickey Nyhus Tveter (2), Tommy Sørlie-Haugen, Jon Lunderby (3), Martin Sørlie Haugen, Marius Wilhelmsen Lone (4), Fredrik Tordhold Stensby (4), Trygve Tvethaug (15), Eivind Jørgensen (31) og Sivert Røseid