Birk Hansen Lindstad med hat-trick da R&Å 4 knuste Dalen

7er herrer. R&Å 4 – Dalen 8-2 (6-0)

R&Å tapte serieåpningen mot Varpe, men slo kraftig tilbake i hjemmemøte med Dalen. De blåkledde var påskrudd fra start og før det var spilt sju minutter så hadde de tatt ledelsen 3-0, etter to scoringer av unggutten Birk Hansen Lindstad og ett av Gøran Johansen.

Hat-trick på 17 minutter

Etter en liten ”målpause” var det dags for 4-0 etter 17 minutter, og nok en gang var Birk Hansen Lindstad siste mann på ballen før den gikk over målstreken. Hans tredje for dagen. Hjemmelaget fortsatte å kjøre over Dalen og rakk å score to mål til før lagene gikk til pause med 6-0 til R&Å 4. De to siste målene ble satt inn av Kristian Skjeldal Mathiesen og Andreas Olafsen.

Hjemmelaget roet betraktelig ned på scoringstempoet i andre omgang. Lagene scoret to mål hver etter sidebytte i kampen som endte 8-2 til hjemmelaget. Birk Hansen Lindstad rakk å score sitt fjerde mål og Håvard Tauselv kom seg også på scoringslisten.

Neste kamp for R&Å 4 er allerede i kveld, hjemme mot Strømmen

R&Å 4 stilte med følgende tropp: Jamal Mahmod Abdul-Rahman, Sigurd Skogholt Løken, Martin Holth Hansen, Svend Oskar Bråtho, Omid Taheri, Håvard Tauselv, Toma Rimac, Espen Thorvaldsen, Birk Hansen Lindstad, Kristian Skjeldal Mathiesen, Gøran Johansen, Andreas Olafsen og Rune Osnes