Bittert ettmålstap for R&Å-damene

4.divisjon kvinner  R&Å – Ull/Kisa 2 20-21 (7-13)

Damelaget til R&Å spilte i helgen sin første seriekamp på godt over to måneder da de tok i mot Ull/Kisa 2 til lokaloppgjør i Neshallen. Hjemmelaget manglet flere, noe som gjorde sitt til at trener Christina Simonsen Thomsen tredde på seg drakta for første gang i årets sesong. Det resulterte i fire nettkjenninger, mest av alle R&Å-spillerne sammen med Emma Holtung Lundell.

Tung start på kampen

Det var et rustent R&Å-lag som startet kampen svakt. Ull/Kisa-spillerne kjørte over vertene og ledet 1-6 etter tolv minutter. Det tok litt tid før hjemmelaget kom inn i kampen, men øynet håp da Emma Holtung Lundell reduserte til til 6-8 etter tjuetreminutter. Dessverre datt R&Å-damene litt sammen mot slutten av omgangen og gjestene kunne gå til pause med 7-13 ledelse.

Hentet opp Ull/Kisa 2 sin 7 målsledelse, for så å tape sekunder før slutt

Ull/Kisa 2 økte til 8-15 i starten av andre omgangen, men så våknet R&Å-damene virkelig til live. Forsvaret satt og keeper vartet opp med flere gode redninger. Offensivt så satt også spillet mye bedre. Fra det tiende minutt til det 28 minutt så vant vertene perioden med 10-3. Så fikk R&Å en to minutter med under to minutter igjen å spille. Allikevel klarte Christiana Simonsen Thomsen å utligne til 20-20, som også så ut til å bli sluttresultatet, men med KUN seks sekunder igjen å spille så satte Ull/Kisa 2 inn vinnermålet. Utrolig bittert for R&Å-damene som vartet opp med en fantastisk opphenting, for så å tape kampen med ett mål helt på tampen. Det er allikevel viktig å ta med seg arbeidsmoralen og viljen til å stå på helt til siste slutt. Den var positiv.

R&Å spiller neste kamp 16.feburar, borte mot Linderud/linje 5

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Martyna Maria Pona (2), Fride Ilseng (3), Lene Charlotte Olsen (1), Lena Helen Skiaker, Emma Holtung Lundell (4), Anniken Eriksen Foss (1), Christina Simonsen Thomsen (4), Emilie Sørby Kløfta (4) og Mari Sundet Johnsen