Blekket spruter på Opakermoen

Vi har tidligere skrevet om overgangene til Petter Rønningen fra Vinger og Sigurd Flekke Mathiesen fra R&Å. Nå er ytterligere tre spillere klare To av de har vært i FUVO før og vender tilbake, mens siste mann har prøvespilt for Manchester City, Southampton og Wolverhampten. Han fikk proffkontrakt som 15-åring og har to kamper for Tromsø.

Oliver Nøvik kom til FUVO i 2016 og spilte for klubben til juli 2021, hvor han etter to kamper valgte å trappe ned med spill for Hvam. Har trent og spilt treningskamper for FUVO i hele vinter. Vært en av lagets beste og en spiller som man forventer vil bli en sentral spiller i 2022. 23-åringen står med 52 a-kamper og 5 mål for FUVO.

Marcus Ellevold kom til FUVO før 2020-sesongen, men flyttet til Hønefoss for å studere høsten 2021. Der fikk han  han med seg to kamper, men er nå tilbake i FUVO på lån. Kan spille spille både venstreback og midtstopper. 22-åringen fikk sin debut som innbytter i cupkampen mot Aurskog-Høland.

Garib Gerkondani er kun 24 år, men har opplevd veldig mye i sitt unge liv. Fikk proffkontrakt med Kongsvinger som 15 åring og står med to U15-landskamper. Har som nevnt litt høyere i artikkelen prøvespilt for flere engelske klubber i tillegg til at han fikk to a-kamper for Tromsø tilbake i 2017. Samme år senket han mer eller mindre FUVO alene da han som Tromsø 2 spiller scoret tre mål i 4-2 seieren på Alfheim. Er det man kan kalle en klubbnomade. Startet i Kongsvinger før ferden gikk til Ham Kam, Tromsø, Finnsnes, Moss, Oppsal og Åsgårdstrand. Offensiv spiller som bekle spiss, 10-er rollen og en kantrolle.

VI kommer tilbake med presentasjon av ytterligere flere som har signert den siste tiden i løpet av de nærmeste dagene

Denne artikkelen er sponset av

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg