Bra spill og storseier til R&Å-damene

4.div damer  Skedsmo – R&Å 20-32 (11-14)

R&Å-damene reiste til Tærudhallen vel vitende om at laget måtte vinne over Skedsmo for å få et lite pusterom fra de tre nederste lagene på tabellen. La det være sagt med en gang, det ble en god dag på jobben. Alle utespillerne noterte seg med scoring da R&Å tok to meget viktige poeng. Det var også en sårt tiltrengt seier etter fem strake tap.

Mange på scoringslisten fra start

Gjestene tok grovt fra seg i starten, og etter sju minutter så hadde allerede fem spillere notert seg for hver sin scoring. Dessverre så er det ingenting som går av seg selv, det må det jobbes for. For mens R&Å-damene stod med den berømte nisselua i hånda, så gikk Skedsmo fra å ligge under med fire mål til å lede 9-8 etter 18 minutter.

Tok tilbake ledelsen på slutten av første omgang

Heldigvis har R&Å noen rutinerte damer som har vært ute en vinternatt før og som klarte å få de blåkledde på rett vei igjen. Først utlignet Mari Sundet Johnsen til 9-9, før Ida Nilsen Bergersen rett etterpå sendte R&Å tilbake i ledelsen. Da dommeren blåste av etter første omgang hadde bortelaget på nytt kommet opp i en tremålsledelse.

Meget god andre omgang og en fortjent 12-målsseier

En god start på andre omgangen gjorde sitt til at R&Å raskt kom opp i en trygg ledelse, og spørsmålet det ble etter hvert kun et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Det var i store deler av andre omgangen enveiskjøring og etter 2 x 30 minutter så stod det 20-32 på måltavla i favør R&Å. Dermed var sesongens tredje seier i boks. Kampens toppscorere ble Ane Buskenes Andersen og Martyna Maria Pone med seks mål hver.

Selvtillit er ikke noe man bare kan bestille, men noe man spiller på seg. Sånn sett var dette en viktig seier med tanke på de allerede i neste kamp møter en motstander som ligger rett foran de på tabellen. Kampen mot Eidsvold Turn spilles 15.mars, hjemme i Neshallen.

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Ane Buskenes Andersen (6), Martyna Maria Pona (6), Mari Sundet Johnsen (4), Ida Nilsen Bergersen (2), Lene Charlotte Olsen (3), Line Melbye (2), Emma Holtung Lundell (1), Anniken Eriksen Foss (3), Natalie Sørensen 2), Emilie Sørby Kløfta (3)