Damehåndball: R&Å2 tapte toppkampen i 5.div

Raumnes & Årnes 2 lå foran torsdagens bortekamp mot Fjellhamar 3 på 3.plass, ett poeng bak hjemmelaget, men med en kamp til gode. Den sene kampstarten (21:00) gjorde sitt til at Raumnes & Årnes stilte med en tynnere tropp enn de vanlig bruker å stille. Hjemmelaget var klart best og ledet 15-7 til pause. Selv om andre omgangen ble jevnere var det aldri noen tvil hvor seieren ville ende. Da dommeren blåste i fløyta for siste gang så stod det 32-19 på måltavla. Til tross for tapet ligger Raumnes & Årnes fremdeles på en imponerende 3.plass.

Bendedikte Sverdum Wennemo ble toppscorer for Raumnes & Årnes 2 med åtte scoringer. De andre målene ble scoret av Mari Sundet Johnsen (3), Lena Helen Skiaker (3), Katharina Gerling Olsen (3) og Kine Løkkevold (2)

R&Å stilte med følgende tropp: Dorte Løvseth Austad, Kaja Myhr, Kine Løkkevold, Silje Kristin Eriksen, Benedikte Svedrup Wennemo, Mari Sundet Johnsen, Lena Helen Skiaker, Katharina Gerling Olsen og Elin Cecilie Martinsen.