Daniel Heimnes og Nesfotballen oppsummerer våren til SIF/FUVO3 og veien videre

SIF/FUVO3 (trener Daniel Heimnes)

 1. Hvordan er dere fornøyd med vårsesongen totalt sett?
 • Sesongen hittil sett under ett er vi ganske misfornøyde med. VI hadde ikke sett for oss før sesongen at vi skulle ligge såpass dårlig ann som vi gjør før sesongen startet. Jeg synes dog mye av momentene vi jobbet med i vinter har kommet godt frem, men det har ikke gitt oss mange poengene så langt. Men vi er klar over hva vi har manglet, og hva vi må gjør for å ha en mye bedre høst enn vår. VI er i alle fall veldig motiverte til å snu trenden. På den positive siden har vi hatt ett godt treningsoppmøte til tross for tidvis lang skadeliste, samt at stemningen i laget er veldig høy. Odet er strengt tatt det viktigste
 1. Hvem vil du si er vårens spiller hos dere, og hvilken motspiller har imponert deg mest?
 • Det er av flere grunner vanskelig for meg å trekke frem en som vårens beste, men Harald (Nilsen), Jørgen (Kårstad) og Niklas (Martinsen) har alle vært veldig viktige og gode bidragsytere i vår.
 • Vei ikke navnet på han vi møtte borte på Skjetten, men de hadde en midtbanespiller jeg er rimelig sikker på har sitt daglige virke en del hakk over våres nivå, VI fikk i alle fall ikke tak i mannen på den tiden han var på banen.
 1. Beste laget dere har møtt i våres?
 • Vanskelig å si det også, men laget Skjetten stilte i første omgang mot oss er nok det beste fotballaget vi møtte som helhet
 1. Vårens beste kamp for dere?
 • Den kampen jeg er mest fornøyd med er borte mot Hauerseter, vi siste at den ville bli veldig tøff, men vi holdt med helt inn og ledet da det var 15 minutter igjen, Før en liten hjerneblødning sørget for at vi til slutt gikk på ett surt tap som jeg føler ikke rettferdiggjør kampen vi har produsert desidert flest målsjanser. Der ødelegger vi for oss selv med å lage to straffer og ikke sette sjansene våres.
 1. Hva må dere forbedre til høstsesongen?
 • Innstillingen til kamper, og få tilbake vinnerviljen. Vi har blitt mye mer komfortable med å ha ballen kontra i fjor, men vi har manglet det siste lille for å skape de store sjansene, og ikke få billige mål imot da vi tømmer oss. Og det går på intensitet, så den må opp.
 1. Målsetning for høstsesongen?
 • Målsetningen er å gjøre en mye bedre høst, forbedre oss på de punktene som jeg nevnte over, og komme oss unna nedrykksdramaet. Vi fikk en god høst i fjor, så har veldig lyst til at vi skal toppe den. Samt å holde den gode stemningen i laget.
 1. Spillere inn – ut

Tobias Monsrud har reist til militæret, så han får nok ikke vært noe særlig med i høst.

Inn har Vegard Thomassen og Nikolai Myhrvold kommet.

 1. Hvem tror dere rykker opp – Ned?
 • Jeg tror Bøn og Skjetten rykker opp. Men Hauerseter 2 har også gode muligheter. Ned tror jeg Haga og Frogner gå

 

Denne artikkelen er sponset av

 

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg