Den første Microgymen er på plass ved Funnefoss stadion

Tidligere denne uken ble den første Microgymen plassert på Funnefoss stadion.
Hovedmålet til selskapet er tren der du vil, når du vil. Microgym er en kompakt treningsløsning som tilbyr enkel tilgang til treningslokale med alt du trenger for å komme i form. Mange har langt å reise til nærmeste treningssenter, og tidsklemma gjør ofte det vanskelig å finne tid til trening. VI lanserer nå et konsept som gjør det mulig å tilby trening nærmere folk.

23 kvadratmeter

I første omgang settes det opp moduler på 23 kvadratmeter (8 x 3 meter), men på sikt håper de å kunne sette opp to moduler ved siden av hverandre slik at totalen vil være på nærmere 50 kvadratmeter. Med et slikt tilbud i nærområdet, vil det nok være lettere for mange å trå over den berømte dørstokkmila. Det er lettere å starte treningene kort vei fra hjemmet, enn å oppsøke de store treningssentrene.

Pay-as you-go-løsning

Microgym utfordrer eksisterende modeller basert medlemskap ved å tilby våre kunder en Pay-as-you-go-løsning hvor du kun betaler for de timene du faktisk trener. Via deres app-baserte booking- og adgangssystem kan du booke time og få adgang til Microgym. Appen tilbyr også mulighet for skreddersydde treningsprogrammer og interaktiv treningsveiledning som hjelper deg å komme i gang med å nå målene dine.

Selskapet har satt seg et hårete mål. I løpet av 2022 skal de ha ti microgym-anlegg på plass rundt om i Nes.

Microbygget er et prosjekt i samarbeid med Microgym og Aurskog Sparebank

 

Vi kommer tilbake med mer info om bygget i løpet av morgendagen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg