Dobbeltseier til Haga jenter 14 år 1 og 2

Haga 2 – Høland 2 25-19 (11-6)

Første kamp var Haga 2 mot Høland 2, et lag vi spilte jevne kamper mot i fjor. Det startet jevnt også denne dagen og etter 4 minutter stod det 2-2. Da putta Haga 3 strake og fikk en ledelse, men Høland svarte og midt i omgangen var det fortsatt jevnt. Så sa Haga takk for følgte og dro fra inn mot pause. Det stod 11-6 halvveis etter en god omgang av hjemmelaget.

Andre omgang ble litt mer “Hawaii-preget” med korte angrep fra begge lag. Men Haga hadde god kontroll kampen gjennom og ledelsen var på det meste på 8 mål. Det endte med 25-19 seier til bruntrøyene.

Haga stilte med følgende lag:Oline Evjen Røkke (keeper), Isabell Simonsen (4 mål), Lillie-Sofie Nordby Hartman (4), Amalie Jelstrup Arnstad (2), Ane Alexandra Hjemmen, Luna Aakervik Øyan (7), Mathilde Andresen Norum (6), Jessica Bjørndalen Gran, Kaja Straaberg Holmen, Emma Holmøy (1)

Haga – Lillestrøm HK 2 21-18 (9-9)

Etter en liten pause var det klart for Haga mot Lillestrøm HK 2 og her tok det et par minutter før målene kom. Haga gikk opp i 2-0 før Lillestrøm svarte. Slik forsatte det utover i omgangen før Haga klarte å tilrive seg et lite overtak og ledet 9-6 etter 15 minutter. De 5 siste minuttene av omgangen stokket det seg til for Haga i angrep og Lillestrøm kunne utligne til 9-9 rett før pause.

I pausen fikk jentene beskjed om at vi måtte opp et lite hakk både i forsvar og angrep hvis vi skulle dra dette i land. Det startet imidlertid med at bortelaget tok føringen og ledelsen. Det var jevnt og spennede frem mot midten av omgangen. Da løsnet det endelig for hjemmelaget og 5 mål på rad sikret en solid ledelse. Vi hadde god kontroll resten av kampen, og selv om Lillestrøm reduserte litt på slutten endte det med hjemmeseier med 21-18.

Neste helg blir hektisk da det er 2 bortekamper lørdag, og 2 hjemmekamper i Vormsundhallen søndag.

Haga stilte med følgende lag:Signe Asmyhr (keeper), Isabell Simonsen, Lillie-Sofie Nordby Hartman, Patrycja Okonek (1 mål), Luna Aakervik Øyan (8), Leah Myhrvold Kopperud, Mathilde Andresen Norum (2), Hanne-Marie Belsjø Thorud (2), Julie Walseth (5), Emma Holmøy (3)