Dramatiske sluttsekunder da Haga G13 tapte

Gutter 13 år: Kolbotn – Haga 16-15 (8-6)

Litt skadeskutt lag som møtte Kolbotn lørdag. Manglet 2 faste av de eldste, så da må de gode 12-åringene bidra.

Kampen begynte jevnt. Og det stod 2-2 på tavla når hjemmelaget tok over og skaffet seg en 5-2 ledelse. Etter en kjapp time-out fra bruntrøyene hvor det ble gitt beskjed om mer bevegelse i angrepsspillet, samt litt mer spill.  Dette tok gjestene tak i og kampen endret seg.  Hagaguttene var ajour med Kolbotn på stillingen 5-5. Resten av denne omgangen styrte Haga.  Ved pause stod det 8-6 på tavla.

I andre omgang startet vertene med et ultraoffensivt forsvar, noe bruntrøyene ikke tacklet overhode! Kolbotn gikk raskt opp til 11-8, da fungerte det ikke fremover i det hele tatt. Lite bevegelse + personlige feil.  Ny time-out av Haga, hvor det ble gitt beskjed om blinde overganger og tålmodighet fremover.  Dette gav også resultater og gjestene spiste seg gradvis inn på hjemmelaget.  30 sekunder før slutt var de ajour igjen, på stillingen 15-15. Men litt uoppmerksomhet 2 sekunder før slutt, gjorde at hjemmelaget kunne score vinnermålet.

En flott kamp, mellom 2 jevnbyrdige lag.  Veldig morsomt å se at de yngste gutta fint matcher de ett år eldre.  Spesielt keeper-vikar Marius Qvigstad var god med 12 redninger, deriblant ei straffe.

Haga stilte med følgende:  Marius Qvigstad, Patrik Holmøy, Daniel Gruszczynski, Ruben Kværner, Henrik Sakshaug, Vilhelm Gjertsen, Isak Svartangen, Benjamin Sefring og Ludvig Bergh Salamonsen.