Ekstremt ungt FUVO2-lag tapte knepent

Fredrik Granberg, Niklas Thøger-Andresen og Kristoffer Larsson Jernberg fikk alle tre sin seniordebut mot Holter.(foto Bodil Skjevdal)

6.divisjon. Holter – FUVO 2  2-0 (0-0)

FUVO2 stilte med en særdeles ung tropp til bortemøte med middelhavsfarer Holter. Hjemmelaget stilte på sin side et betydelig mer rutinert mannskap. Det var mannfolk mot unge lovende FUVO-gutter. Hele ni av bortelagets spillere er til daglig å finne på G 15 og G16 års-lagene.

Det ble som forventet en tøff match med så mange unge spillere, kun et fåtall hadde mer enn en seniorkamp i hylla. Før høstsesongen hadde ingen av guttespillerne spilt seniorkamp, og i denne kampen fikk ytterligere tre spillere sin seniordebut. Fredrik Granberg, Niklas Thøger-Andresen og Kristoffer Larsson Jernberg, viste alle sammen kvaliteter som gjør at man om ikke alt for mange år forhåpentligvis vil se de de kle på seg den røde og hvite A-lags drakta til FUVO.

Unggutta stod opp for hverandre og holdt nullen bakover til det nesten var spilt en time. Selv om Holter var et lite hakk bedre kampen igjennom, var det liv i matchen helt til det var fem minutter igjen å spille, da fastsatte hjemmelaget sluttresultatet til 2-0.

Neste kamp for FUVO 2 er onsdag 11.september, borte mot Gjerdrum 2

6.divisjonstabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=165019

 

FUVO 2 stilte med følgende lag: Sivert Aasli Asphjell Ovar Skjevdal, Stian Westerheim, André Jørgensen, Sindre Poll, Lars-Fredrik Snildal, Gustav Nordlund, Mantvydas Gecas, Simen Scharning, Markus Sæter og Alexander Persvangen-Johansen.

Benyttede innbyttere: Niklas Thøger-Andresen, Casper Scharning, Kristoffer Larsson Jernberg og Fredrik Granberg.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

5 kommentarer

Siste innlegg