Haga G15 med nok en lagseier

Gutter 15 år : Haga mot Fet 2  23-19 (12-7)

Enda en kamp med lagseier til gutta

I Neshallen denne søndagen satte Haga fart i angrepsspillet fra start. Etter 2 minutter hadde de scoret 3 mål, samtidig hadde Fet scoret kun 1 mål. Det jevnet seg litt ut de neste minuttene, og bruntrøyene hadde 2 måls forsprang fram til det stod 6-4. Da fikk de satt forsvaret godt, og gikk opp til ledelse 9-4. Keeper Nicholas Reklev stod en glimrende kamp, og stengte buret helt i denne, og flere andre perioder i kampen. Hjemmelaget vekslet mellom nydelig samspill i noen angrep, mens det var slurv og tekniske feil i andre angrep.  Haga gikk allikevel til pause med ledelse 12-7.

I pausen fikk gutta beskjed om å fortsette det gode forsvarsspillet, samt å være tro mot avtaler i angrepsspillet.

2. omgang fortsatte med samme spill – mye bra bakover, og litt mer varierende framover. Men gjestene ble holdt på god avstand, og flere ganger ledet Haga med 6 mål. Fet kom med en sluttspurt, og fikk inn mange av sine scoringer i siste halvdel av 2. omgang. Men det var aldri noen tvil om at Hagagutta skulle dra seieren i land, og da sluttsignalet gikk, stod det 23-19 til hjemmelaget.

En god lagseier for gutta, og det vitner om at de begynner å stille store krav til seg selv, da et par av dem skulle ønske at egen innsats hadde vært enda bedre. Det ble hvile en drøy time, før nesten alle gutta stilte til ny kamp, denne gangen på G16-laget. Ikke visste de da, at det skulle bli en thriller av de helt store mot Lillestrøm Topphåndball (det foreligger eget referat fra denne kampen).

Laget som stilte til kamp (mål i parentes); Nicholas Reklev, Emilio Markussen (5), Mathias Andreassen, Ludvig B. Salamonsen (5), Henrik Sakshaug (7), Johan Thoresen, Marius Qvigstad (2), Daniel Baraas og Benjamin Sefring (4).