Enda flere spillere er klare for FUVO

Baktiar Rzaev vender tilbake til FUVO etter en sesong i Skedsmo. Han kom til FUVO i 2016 og fikk med seg 43 kamper og 3 mål i sin første periode i klubben. Valgte å gå til Skedsmo etter tre år i den røde og hvite FUVO drakta i 2019. Der fikk han med seg 19 kamper og en fin 2.plass i 4.divisjon bak FUVO. Vendte egentlig tilbake til laget fra Opakermoen i 2020, men spilte ingen kamper og skrev heller ikke under før nå nylig. Kom inn som innbytter i cupkampen mot Aurskog-Høland. 26-åringen er tenkt en kantrolle, men kan også benyttes på backen, hvor han fikk sine fleste kamper for Skedsmo.

Sebastian Jensen kom i vinter til FUVO fra Frigg hvor han var med å rykke opp til PostNord-ligaen i 2021.Nordlending som startet sin fotballkarriere i Tromsø, men klarte ikke ta steget helt opp til a-laget og valgte å gå til Senja og spill i PostNord-ligaen. Fikk med seg 39 mål på 86 kamper før han i 2019 flyttet til Oslo og spill for Oppsal, som også spilt i PostNord-ligaen. Offensiv midtbanespiller som i sin beste sesong i Senja scoret 14 mål. Er som Rzaev 1996-modell og i sin beste fotballalder. Fikk sin offisielle debut for FUVO i cupkampen mot Aurskog-Høland

Tredje mann av nye spillere vi presenterer i denne omgangen er Magnus Deinboll Moldjord. Han kommer til FUVO fra Konnerud, hvor han spilte sist i 2019. Har dessverre slitt en del med skader de siste årene, men FUVO håper etter hvert å få han i gang for fullt. Er i trening, men ikke fullt spilleklar enda. 24-åringen var et stort fotballtalent som ble gikk sine barnesko i Strømsgodset sammen med en kompis ved navn Martin Ødegaard. Var en tur innom Asker i 2017, før han gikk til Konnerud hvor han spilte 4.divsjonsfotball med kompiser. Har også spilt fotball i USA, hvor han studerte samme med blant annet FUVO-spiller Mads Rismoen. Står med 9 U15 og U16-landskamper for Norge, og er som Ødegaard midtbanespiller.

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg