Endelig kunne Haga J13 juble for seier

Haga J13 2021-22

Ammerud – Haga 11-14 (6-7)

Etter fem kamper uten seier kunne endelig Haga-jentene juble for seier etter å ha slått Ammerud med sifrene 11-14 på bortebane fredag kveld.

Jentene var påskrudd fra start og etter ti minutters spill stod det 3-5 til bruntrøyene. Ammerud reduserte til en gang, men så satte Selma Holmøy og Caroline Caspersen inn hvert sitt slik at de for førte gang i kampen var oppe i en tremålsledelse. Dessverre var dette en lite hvilepute som Ammerud benyttet seg av med å score to mål og redusere til 6-7, som også ble pauseresultatet.

Haga scoret det første målet etter sidebytte, men så var det hjemmelaget sin tur til å putte to og utligne til 8-8. Dermed våknet Haga-jentene og satte på turboen. Sakte men sikkert så klarte jentene på nytt å gå opp i en tremålsledelse, og denne gangen holde ledelsen hele kampen ut. Med et drøyt minutt igjen å spille så fastsatte Selma Holmøy sluttresultatet til 11-14 i favør Haga.

Haga avslutter høsttabellen med å spille to kamper 28.november. Disse spilles begge i Vormsund-hallen og går mot Lillestrøm HK 2 og Fet 2

Haga stilte med følgende tropp: Signe Asmyhr, Lillie-Sofie Nordby Hartman (2), Patrycia Okonek, Ane Alexandre Hjemmen, Caroline Caspersen (3), Mathilde Andresen Norum, Jessica Bjørndalen Gran, Oline Evjen Røkke, Julie Walseth (3), Selma Holmøy (4) og Emma Holmøy