Endelig vant Hvam-damene

Hvam-damer

Kvinner 7er Hauerseter – Hvam 2-3 (1-2)

Etter å ha startet sesongen med et stortap, så har Hvam-damene hatt progresjon fra kamp til kamp. Rett og slett spilt seg i formJ. To tap ble kjapt til to uavgjorte og skulle man fortsette fremgangen så måtte man steppe opp gamet ytterliggere og ta en trepoenger i bortemøte med Hauerseter.

Iselin Nøvik med hat-trick

Anført av den tidligere Kongsvinger-spilleren Iselin Nøvik, tok Hvam-damene tak i matchen fra start. Allerede etter sju minutter sendte Nøvik gjestene i føringen. Fem minutter senere var samme spiller på rett plass og doblet ledelsen. Hauerseter kom litt med i kampen mot slutten av omgangen og rett før pause reduserte de til 1-2.

Andre omgangen var så vidt kommet i gang da Iselin Nøvik satte inn sitt og Hvam sitt tredje mål for kvelden. Hjemmelaget ga på ingen måte opp og det tok ikke mange minuttene før de reduserte til 2-3. Hvam-damene tettet igjen bakover og kjempet resten av kampen med nebb og klør. Etter noen smånervøse minutter på tampen av oppgjøret kunne de gule og svartkledde slippe jubelen løs. Årets første seier var i boks.

Etter fem kamper ligger Hvam på 7.plass med 5 poeng. Neste kamp er onsdag 29.mai, hjemme mot Kløfta. Ett lag som ligger bak Hvam på tabellen.

Hvam stilte med følgende lag: Karoline Helseth Thomsen, Charlotten Engen Mikkelsen, Anne-Ida Bjørnvolden, Maja Burud, Iselin Nøvik, Frida Emilie Pedersen Tørrishaug og Martine Elise Ringeride. Benyttede innbyttere: Camilla Lund Strand, Karthiga Kumarsamy og Susanne Lund Strand