Etter 17 tap vant endelig Nes IK U18

1.divisjon U18  Nes Ik – Skedsmo 3-1 (1-0,1-0,1-1)

Nes Ik sitt U18 lag i 1.divisjon har hatt en tøff sesong og stod med 17 strake tap før hjemmemøte med Skedsmo 5.februar. Laget startet sesongen med flere stor tap, men har utover sesongen spilt seg i form og i det siste har de scoret i snitt ett mål i hver kamp. Flere spillere har også fått prøvd seg litt på a-laget i 4.divisjon. Det har gitt spillerne selvtillit og troen på at laget nærmet seg årets første poeng. At Skedsmo også stilte med noen tidligere Nes-spillere i sin tropp, gjorde ikke motivasjonen noe mindre.

Men de var på ingen måte favoritter mot et Skedsmo lag som lå godt plassert på øvre halvdel og som knuste Nes med sifrene 12-1 for et par uker siden.

Ledet 2-0 etter to perioder

Nes Ik stilte for anledningen med en meget opplagt Emilie Ilseng Kristiansen i mål og sammen med et godt forsvar holdt de nullen i første periode. Tiden var i ferd med å renne ut til en målløs første periode, men helt på tampen sendte Leon Aleksander Juliussen Lundsten en fin puck frem til Storm René Grinden, som sendte hjemmelaget i ledelsen 1-0.

Ti minutter ut i midtperioden doblet William Adrian Reinfjord-Tandberg ledelsen på pasning fra Jaroslav Vaido. Også i andre perioden klarte Nes å holde eget mål rent, slik at de kunne ta fatt på tredje periode med en 2-0 ledelse.

Nervepirrende avslutning på kampen

Det ble ny spenning i kampen da tidligere Nes-spiller Truls Aasli Asphjell reduserte til 2-1 tidlig i den siste perioden. Hjemmelaget holdt unna, men med under 2 min og 20 sekunder igjen å spille pådro laget seg en to minutter utvisning og måtte spille resten av kampen med en spiller mindre. Skedsmo presset på, men fem sekunder før slutt var det deres tur til å pådra seg en tominutters utvisning. Denne utnyttet William Adrian Reinford-Tandberg til fulle med å fastsatte sluttresultatet til 3-1 på pasning fra Storm René Grinden.

Neste kamp for Nes Ik er 18.februar, borte mot Skien

Nes stilte med følgende lag: Emilie Ilseng Kristiansen, Karl.-Martin Nyborg, William Adrian Reinfjord-Tandberg (2+0) Oscar Martinius Lundgren, Elis Olavi Aspholm, Jaroslav Vaido(0+1), Adrian Nicolai Sandberg-Schjoll, Storm René Grinden (1+1), Leon Aleksander Juliussen Lundsten(0+1), Herman Oskar Brennum, Fredrik Venstad Bjerlin, Mats Skrede, Kevin André Bjerknes-Hagen