Fantastisk avslutningshelg for Haga jenter 13 år

Søndagen startet med 2 kamper i Vormsundhallen. Først var Lillestrøm HK 2 motstander og Haga tok raskt føringen. Halvveis var laget i en 5-1 ledelse og til pause stod det 8-4 til hjemmelaget.

Andre omgang startet bra, men så kom gjestene farlig nærme. Midt i omgangen var det kun et mål som skilte lagene. Da tok Haga timeout og jentene responderte. De vant siste halvdel 7-1 og sluttresultatet ble 17-10.

Kamp 2 var mot Fet 2. Her avgjorde Haga kampen i første omgang og ledet hele 12-2 til pause. Andre omgang ble jevn, men Haga kontrollerte inn til en 18-9 seier. Lagets femte strake seier.

Siste kamp for dagen var den jevneste. Haga scorte først, men Rælingen svarte. Lagene fulgte hverandre tett, men Haga var stort sett et mål eller to foran. På slutten av omgangen overtok Rælingen litt, men til pause stod det 10-10.
Andre omgang startet med 2 raske Haga scoringer, før Rælingen svarte med 2 mål. Fortsatt jevnt og spennende. Midt i andre omgang klarte Haga å dra litt i fra og ledet på det meste med 4 mål. Men hjemmelaget ga seg ikke og halvannet minutt før slutt så utlignet de til 19-19. Da startet virkelig dramatikken. 15 sekunder før full tid fikk hjemmelaget straffe og en gyllen mulighet til sikre seieren. Men i Hagas mål hadde Oline andre planer. Hun reddet straffen og dermed et poeng for Haga.

Kampfakta:

Haga – Lillestrøm HK 2 17-10 (8-4)
Hagas lag: Oline Evjen Røkke(keeper), Patrycja Okonek (1 mål), Ane Alexandra Hjemmen, Caroline Caspersen (2), Luna Aakervik Øyan (4), Mathilde Andresen Norum (1), Sara Elise Aanerud, Kaja Straaberg Holmen, Hanne-Marie Belsjø Thorud (3), Julie Walseth (6)

Haga – Fet 2 18-9 (12-2)
Hagas lag: Oline Evjen Røkke(keeper), Lillie-Sofie Nordby Hartman (5), Patrycja Okonek, Ane Alexandra Hjemmen, Luna Aakervik Øyan (2), Mathilde Andresen Norum, Kaja Straaberg Holmen, Julie Walseth (1), Selma Holmøy (8), Emma Holmøy (2)

Rælingen 2 – Haga 2 19-19 (10-10)
Hagas lag: Oline Evjen Røkke(keeper), Lillie-Sofie Nordby Hartman (3), Caroline Caspersen (1), Luna Aakervik Øyan (7), Mathilde Andresen Norum (2), Sara Elise Aanerud, Jessica Bjørndalen Gran, Hanne-Marie Belsjø Thorud (1), Selma Holmøy (4), Emma Holmøy (1)