Seks nesbuer tatt ut på NFF Akershus kartlegging av sonespillere

Helgen 27. – 29.september vil NFF Akershus kartlegge sonespillere i klassen Gutter og Jenter født 2005 og 2006. Dette gjøres i forbindelse med UEFA B Lisens kurset som går denne helgen på Skjetten. Spillerne vil bli trent av UEFA B – trenere, mens kretsen sine sonetrenere vil observere og kartlegge aktuelle spillere.

Spillere som allerede er inne på kretstreninger i vår – sommer – høst deltar ikke her. På dette tiltaket ønsker vi å kartlegge de spillerne som ikke er inn på kretstreninger pr dd, men som vi anser som høyaktuelle til å delta på sonetreninger i høst.

Michelle Solheim fra Hvam er uttatt i klassen Jenter 2005, mens klubben er representert ved to spillere som er født i 2006. Disse er Amalie Garsjø Brunes og Leah Trudvang.

I Gutter født 2006 har FUVO fått med Peder Gjersøen og William Fossum Østhaug, mens Haga er representert ved Noah Kopperud.

Vi gratulerer alle sammen med uttaket.

 

Du kan lese hele artikkelen fra NFF Akershus her: https://www.fotball.no/kretser/akershus/spillerutvikling/sone/2019/kartleggingsdag-sonespillere-gj-05-og-06/

 

Denne artikkelen er sponset av

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg