Fem strake seiere for R&Å 2

Fredrik Stenbro noterte seg for en scoring for R&Å2 i oppgjøret mot Gjerdrum 2

R&Å 2 – Gjerdrum 2 7-3 (5-0)

Rekruttlaget til R&Å hadde ingen problemer med å ta tre poeng i hjemmemøte med Gjerdrum 2, som ble spilt fredag kveld. Allerede etter to minutter pekte dommeren på straffemerket. Martinus Slette Granum gikk frem og satte ballen kontant i nettet. I det kampen passerte kvarteret var det tid for 2-0 til hjemmelaget ved Fredrik Stenbro.

Årsbeste i første omgang

Hjemmelaget var i storslag og kjørte over gjestene fra Gjerdrum, kom til mange gode angrep, og etterhvert flere mål. Petter Hanekamhaug satte to nettkjenninger i løpet av fem minutter. Dermed var kampen seieren i realiteten i boks. Fem minutter før pause blåste dommeren nok en gang for straffespark til R&Å2. Ny straffeskytter, Eivind Sveinhaug, men også han satte ballen i mål. Dermed kunne vertene gå til pause med en meget komfortabel 5-0 ledelse.

Etter årsbeste i første omgang, datt tempoet betraktelig etter sidebytte. Gjerdrum 2 reduserte til 5-1 etter en times spill, men med tjue minutter igjen å spille var det tid for nok et mål til hjemmelaget. Eivind Sveinhaug var siste mann på ballen med sitt andre og R&Å2 sitt sjette for kvelden.

Opprykket er innen rekkevidde

Så våknet bortelaget til live og scoret to kjappe i det 75. og 76. minutt, hvorav ett var fra straffemerket. Martinus Slette Granum startet kveldens show og han avsluttet det med å fastsette sluttresultatet til 7-3 i kampens siste minutt.

Søndre Høland leder 6.divisjon suverent med 37 poeng, åtte poeng foran R&Å 2 på andre plass. De på sin side har ett poeng mer og en kamp mindre spilt enn sin argeste opprykksrival Fjellhamar 2.

Neste kamp for R&Å 2 er onsdag 28.august, da de tar imot serieleder Søndre Høland til kamp på Årnes Kunstgras

R&Å2 stilte med følgende lag: Sigbjørn Nykmark, Øystein Riise Pedersen, Martin Valberg, Magnus Midling Larsen, Ola Kjos Sollie, Eivind Sveinhaug, Magnus Krefting Hansen, Martinus Slette Granum, Fredrik Stenbro, Petter Hanekamhaug og Markus Grønvold.

Benyttede innbyttere: Kristian Bye, Jørgen Johannessen og Marius Hallgren