Fenstad FK G11 år og Kløfta leverte en morsom og spennende kamp

Fenstad FK gutter 11 år er godt i gang med serien, og har til nå gjennomført tre fine, spennende og morsomme kamper. Onsdag var det tid for hjemmekamp og Kløfta var kveldens motstander.

Gutta fra Fenstad gikk ut i vanlig stil, høyt tempo, fine pasninger og gode driblinger. Mattis Finstad Hansen var på rett plass med scoringsfoten da Sivert Smedsrud kastet innkast helt inn foran mål. 1-0 til Fenstad. Kløfta kom nå mer med i kampen, og det var mye godt spill av begge lag. Svært jevnt og begge lag kunne scoret, men det ble ingen flere mål i 1. omgang, og til pause stod det 1-0 til Fenstad.

Kløfta hadde tydelig fått med seg noen gode ord i pausa, for 2. omgangen var ikke mer enn 30 sekunder gammel før de utlignet til 1-1. To svært gode lag kjempet godt, og kampen vippet veldig de første minuttene i 2. omgang. Rundens mål kom etter 6 minutter, Sivert Smedsrud fyrte av sted et langskudd fra egen banehalvdel som gikk i en fin bur over Kløftas keeper, 2-1 Fenstad.

Etter at hjemmelaget på nytt tok ledelsen, så var gjestene fra Kløfta best. Fenstadgutta hadde mer enn nok med å forsvare seg. De klarte det en stund, men Kløfta puttet to raske, og vips så stod det 2-3. Så fort snur fotballen. Gutta i hvitt og blått er ikke kjent for å gi opp, og 10 minutter ut i 2. omgang driblet Herman Skovereng seg løs på kanten, la ballen fint til lagets nye spiller, Emil Amadeus Engh- Jansen, som utlignet. Dermed stod det 3-3. Kløfta var det beste laget i 2. omgang og kunne til slutt juble for en fortjent seier, 4-3.

Fenstad FK-trener Kristian Smedsrud oppsummerte kampen som jevn og morsom, men at de kanskje var litt under pari i 2. omgang, men alt i alt bra jobbet. Fenstad FK gikk på årets første tap, noe som resulterte i litt skuffa gutter, men ingen sure miner. Fotball er gøy og fredag 24.juni venter det bortekamp mot Lørenskog