Fenstad FK/R&Å J 13 vartet opp med «Tiki-taka» fotball

Finstad – Fenstad FK/R&Å 0-1 (1-0)

Samarbeidslaget Fenstad FK/R&Å har spilt to nye kamper. Forrige torsdag møtte de Finstad på bortebane. Ett lag de har slått 2-0 og 4-0 før i sesongen. Det var med andre ord ventet at også den tredje kampen skulle ende med seier til serielederen. Det ble på ingen måte noen enkel oppgave, jentene med å finne nettmaskene mot et hardtkjempende Finstad-lag, som hold laget fra Nes på behørig avstand. Det ble rett og slett en slitekamp som Fenstad FK/R&Å til slutt vant 1-0.

Fenstad FK/R&Å – Gjerdrum 6-0 (3-0)

Mandag var det dags for å reise kjerringa etter en ikke alt for god kamp mot Finstad sist. Hjemme på Fenstad stadion og med egne supportere i ryggen skulle jentene virkelig vise seg fra en annen side. At det var toppoppgjør mot Gjerdrum inspirerte bare til enda bedre innsats.

Fenstad FK/R&Å-trener Ole Georg Finstad forteller at jentene vartet opp med årsbeste.

• Som regel må jeg mase litt på jentene for å få de til å gjøre som vi har avtalt, men i dag så gikk alt på skinner. Jentene blomstret og spilte ut Gjerdrum etter alle kunstens regler. Jeg har sjelden vært så stille på silinja noen gang, sa en meget fornøyd trener til Nesfotballen etter kampslutt.

Kjørte over serietreeren

Den forrige kampen mellom lagene endte 6-5 til Fenstad FK/R&Å, det var derfor ventet at også mandagens oppgjør ville bli av det jevne slaget. Slik så det ikke ut på banen, selv om det var målløst til det var spilt et drøyt kvarter. Da sendte Sarah Finstad Hansen hjemmelaget opp i 1-0. Når det først løsnet for vertene så var det like greit å putte på to til når man først var i farta. Begge målene ble satt inn av Martine Fjellhaug Eriksen.

I pausepraten var det mye ros å få fra trener Ole Georg Finstad, men også en påminnelse om at det fremdeles stod en omgang igjen. I bortemøte ledet Fenstad FK/R&Å 6-2, før Gjerdrum kom med en sluttspurt hvor de scoret tre mål og holdt nesten på å ta de igjen.

Tre mål av Martine Fjellhaug Eriksen og Sarah Finstad Hansen

Det tok også litt tid ut i andre omgangen før jentene fra Nes fikk hull på byllen. Det var først etter 57 minutter at Sarah Finstad Hansen fant veien til nettmasken.  Fire minutter senere satte Martine Fjellhaug Eriksen inn sitt tredje og Fenstad FK/R&Å sitt femte for dagen.

Hjemmelaget fortsatte å «gønne» på, spilte fin fotball med gode kombinasjoner og scoret rakk også å score ett mål til før dommeren blåste av. Nok en gang var Sarah Finstad Hansen siste jente på ballen før den gikk over målstreken. Dermed kopierte hun Martine Fjellhaug Eriksen og scoret sitt tredje mål i kampen som endte 6-0 til Fenstad FK/R&Å