Fenstad FK/R&Å  Jenter 13 år ble seriemestere og passerte 100 seriescoringer

13-åringene til samarbeidsklubben Fenstad FK og R&Å avsluttet søndag en forrykende sesong som inneholder seier i Kurland Vintercup, 2.plass i Grueturneringen og ikke minst forholdsvis klare vinnere av 2.divisjon. Kun Skjetten som var i nærheten. Ikke bare vant de årets serie, men laget passerte også den magiske 100-målsgrensen i siste serierunde.

Fenstad FK/R&Å – Varpe 6-2 (3-1)

Det var mange som hadde tatt veien til Fenstad stadion for blant annet å hedre og heie de på de blide jentene fra Fenstad FK/R&Å denne sene høstdagen i oktober. Jentene har møtt gjestene fra Varpe to ganger tidligere og viste tidlig er det beste laget i divisjon.

Sunniva Søreng startet ballet med å sende Fenstad FK/R&Å i ledelsen etter 10 minutters spill. Ti minutter senere doblet Sarah Finstad Hansen ledelsen for vertene, før Varpe reduserte til 2-1 etter 25 minutter. Den lille nerven i kampen forsvant etter fem minutter, da økte Sarah Finstad Hansen til 3-1, som også ble pauseresultatet.

Passerte 100 seriemål

Varpe ga imidlertid ikke opp og fem minutter etter sidebytte reduserte de til 3-2. Da var det bare for hjemmelaget å trøkke litt ekstra på gasspedalen og vipps så Vilde Kristine Aarhus inn 4-2. Helt på tampen av oppgjøret satte Fenstad FK/R&Å inn to nye mål ved henholdsvis Vilde Kristine Aarhus og Victoria Myrvang Freltofte, slik at sluttresultatet ble 6-2 til årets seriemestere i 2.divisjon jenter 13 år.

Vi har snakket med en av trenerne på laget, Ole Georg Finstad, som kan fortelle om en utrolig bra sesong.

• Vi er strålende fornøyd med sesongen fra start til slutt. Hatt veldig fokus på pasningsspill og bevegelse angrepsmessig å spille oss ut bakfra med korte pasninger. Det har blitt bedre og bedre utover i sesongen. Mange jenter har tatt store steg, noe 6 jeter på Sone og Krets også viser.
  • Har hatt veldig godt samhold og samarbeidet med Årnes har fungert veldig bra. Har også et J12 lag som har hatt en god sesong. Prikken over ién ble satt med scoring nr hundre i den siste kampen mot Varpe, sier en meget fornøyd trener til Nesfotballen