Fenstad gutter 11 år presterte godt, men tapte mot et meget godt Lørenskog-lag

Gutter 11 år Fenstad FK mot Lørenskog

Fenstad FK Gutter 11 år møtte Lørenskog i vårens siste bortekamp. Etter tre dager med fotballskole, var det en spent gjeng som møtte opp på Rolvsrud kunstgress, klare for å kjempe sin kamp mot tøffe Lørenskog-gutter.

Begge lagene klarte å balansere høyt tempo med å spille god fotball. Lørenskog kom raskt til et par avslutninger, men det var Fenstad FK som tok ledelsen 0-1 etter 12 minutter med et flott mål av Irfan Karimi.

Blåtrøyene fra Lørenskog var gode, noe Fenstad-gutta for så vidt visste fra før. De putta tre raske mål og snudde med det kampen. Bortelaget forsvarte seg godt, og vartet til tider opp med godt spill. Og etter et pent angrep med flott spill var det Sivert Smedsrud som til slutt klarte å sette ballen i mål. Dermed var det ny spenning i kampen.

Dessverre var det Lørenskog og ikke Fenstad FK som scoret det neste mål. Bortelaget ga ikke opp og noen minutter senere så fikk de innkast som endte med en dårlig avklaring inne i feltet til Lørenskog. Ballen endte hos Oskar Mizban Riise, som var på rett plass og reduserte til 4-3. Det gikk fort på Rolvsrud denne kvelden, og Lørenskog viste seg vanskelig å stoppe. Med to kjappe mål i løpet av ett minutt så hadde de plutselig seieren i lomma. Lørenskog-gutta var på ball hele tiden og Fenstad gjorde sitt aller beste helt til siste slutt, men måtte innse at de møtte et bedre lag som til slutt vant 7-3.

Keeper Aron brakk armen

Men for en innsats, å tape mot et bedre lag er helt greit, og det var en fornøyd gjeng som vendte nesa hjemover. Keeperen, Aron Furnes Oljiny, avsluttet vårsesongen med å brekke armen i kampen, men som han selv sa, han har fått på badegips, så det skal gå fint. Snart sommerferie gutter, bare Ull/kisa hjemme igjen.