Fenstad J11 ledet tre ganger, måtte nøye seg med uavgjort

Her jager Fenstads spiller nr 4 mål 🙂

Det er morsomt å se utviklingen jentefotballen har hatt i Nes de siste årene. Flere og flere lag stiller nå egne lag og de presterer på nivå med gutta. 11-årslaget til Fenstad er intet unntak. Tirsdag var tid for nok en kamp, denne gangen hjemme på Fenstad stadion.

Fenstad – Bjerke 3-3 (1-1)  5ér

Veldig nærme seier, måtte nøye seg med uavgjort

Fulle av selvtillit etter flere gode kamper satte Fenstad-jentene press på motstander Bjerke fra start, og det skulle ikke gå mange minuttene før Elise Mizban -Riiser sendte hjemmelaget i ledelsen. Etter mål tok Bjerke over mye av banespillet og klarte å utligne før dommeren blåse av etter 30 første minuttene.

Andre omgangen startet med mye kjemping fra begge sider, men Fenstad klarte igjen å ta ledelsen. Siri Botlsrud Hansen sendte vertene opp i 2-1, litt over halvveis ut i omgangen. Det skulle imidlertid ikke gå mange minuttene før Bjerke satte ballen i nettmaskene og utlignet til 2-2.

Det ble en spennende avslutning på kampen hvor begge lagene knivet om å score det viktige tredjemålet, og igjen var det Fenstad som trakk det lengste strået. Amie Mbye sendte hjemmelaget opp i ledelsen for tredje gang, men Bjerke kom tilbake og utlignet til 3-3, som også ble sluttresultatet.

Neste kamp for Fenstad er ikke før lørdag 10.oktober, hjemme mot Kurland

Spillere: Thea Kirkebøen Vestvold, Elise Mizban-Riiser, Elise Halvorsen, Siri Botilsrud Hansen, Mikaela Nordby, Emma Sofie Johnsen, Anette Sveen Taraldsen, Tuva Nilsen Knashaug, Amie Mbye