Fenstad J11 vant jevn og spennende kamp

Jenter 11 år. 5ér.  Åsen mot Fenstad 3-4 (2-2)

Tirsdag denne uken satte Fenstad jenter 11 år seg i bilen med retning Nannestad og møte med Åsen. Det ble en tett og jevn kamp der Fenstad-jentene var 100% fokuserte og jobbet hardt hele kampen igjennom. Amie Mbye sendte Fenstad tidlig i en tomålsledelse, men Åsen slo tilbake og utlignet like før førsteomgangen var over.

Andre omgangen ga tilskuerne mange store sjanser, men ballen ville ikke inn nota før et godt stykke ut i omgangen. Da sendte Emma Sofie Johnsen bortelaget på nytt opp i ledelsen. Men igjen kom Åsen tilbake og utlignet til 3-3. Kampen så ut til å ebbe ut med poengdeling,men rett før dommeren tok fløyta til munnen, så klarte Emma Sofie Johnsen å sette den siste og avgjørende ballen i nettmaskene. Dermed kunne Fenstad-jentene slippe jubelen løs for 3-4 seier
Fenstad stilte med følgende spillere: Amie Mbye, Siri Botilsrud Hansen, Tuva Kristin Nilsen Knashaug, Elise Halvorsen, Mikaela Nordby, Thea Kirkebøen Vestvold, Emma Sofie Johnsen