Fenstad J9 knallet til med ny seier

Fenstad FK – Fet Blå J09 (onsdag 2/9-2020)

Slo ubeseiret motstander hele 5-1

Onsdag kveld var det duket for kamp mellom Fenstad FK og Fet Blå. Begge lag hadde vunnet alle sine kamper hittil i sesongen, og Fenstad jentene fikk klar beskjed av treneren at skulle de vinne i dag så måtte de spille opp mot sitt beste. Motstanderlagets trener fyret opp FFK med at dersom de ikke vant i dag så måtte FFK treneren pakke sakene sine. Mulig dette var gnisten som skulle til for å tenne FFK jentene for makan til energi utpå banen har de aldri vist før.

Det aggressive presset Fenstad har hatt suksess med hittil i år overrasket nok motstanderne fra Fet. FFK hang på som klegger. Fenstad scoret både en og to ganger før Fet var farlig frempå ved et par anledninger, men en levende vegg av en Fenstad keeper ville det annerledes. Selv et frispark rett utenfor 5 meteren ville ikke gå i mål for Fet denne kvelden. Det bølget frem og tilbake men det var Fenstad som kunne gå til pause med en 3-0 ledelse.

Det var en giret Fenstad gjeng som gikk utpå gressmatta til 2 omg. med det mål for øyet å vinne sin fjerde kamp på rad. Fenstad scoret sitt fjerde for dagen på en kontring, før Fet endelig kunne juble for en redusering. Man skulle tro at Fenstad jentene skulle gå tomme for krefter etter hvert utover i 2 omg, men den gang ei. Flere ganger reddet de på strek og hindret flere Fet reduseringer og helt på tampen av kampen scoret Fenstad igjen og de kunne nok en gang juble for seier med resultatet 5-1. Nå venter en etterlengtet pause, før det braker løs borte mot FUVO onsdag 9/9.