Fenstad jenter 9 år fosser videre

Jenter 9 år. Aurskog/Finstadbru – Fenstad  2-8

Fenstad-jentene dro optimistiske etter seier i første seriekamp, med retning Aursmoen kunstgress. Iveren var stor under oppvarmingen og jentene var ordentlig skrudd på når dommeren blåste i fløyta. Nok en gang startet kampen jevnt, men Fenstad viste at de hadde mye å gi og skapte mange store sjanser. Etter hvert skulle de endelig få se ballen i nota til en 0-1 ledelse. Aurskog/Finstadbru utlignet etter halvspilt 1. omg, men like før pause scorert Fenstad på nytt, og kunne med det gå til pause med stillingen 1-2.

Andre omgang startet forrykende med en tidlig Fenstad scoring. Kort tid etterpå svarte hjemmelaget med ny redusering. FFK-jentene fortsatte å skape mange store sjanser, og det smalt flere ganger i treverket. De fortsette å presse på og ga seg ikke, noe som til slutt endte i at de fikk valuta for innsatsen de hadde lagt ned.Det endte til slutt med at jentene dro i land en komfortabel 2-8 seier til overdøvende jubel i det sluttsignalet gikk.