Fenstad FK og R&Å gutter 10 år møttes til årets første seriekamp

Arkivfoto

Onsdag braket det endelig løs, da Fenstad G10 tok i mot Årnes G10 til sesongens første seriekamp på 7er bane.
Det var to spente lag som gjorde seg klare, og det var Årnes som kom absolutt best i gang. Etter bare noen minutter sto det 2-0 til Årnes-gutta. Gjengen fra Fenstad våknet, og etter mye fint spill hadde de tatt over ledelsen med 4-2. Kampen vippet litt frem og tilbake, med mye god fotball fra begge lag! Keeperen til Årnes sto som en helt. I perioder “haglet” det rundt han, og med 6 redninger på kanskje like mange sekunder, gjorde han sitt for å holde spenning i kampen. Fenstad-gutta var allikevel best denne kvelden, og kunne til slutt dra i land er trygg seier. Alle gutta var enig om at det var gøy å spille kamp igjen.