Fenstad SK endte på 5.plass etter tap i siste serierunde

Fenstad avsluttet årets sesong med bortekamp mot Sand 2 til et oppgjør om 3.plassen i 9.divisjon. Laget fra Brårud måtte ta minst ett poeng fir å sikre seg pallplassen, men det skulle vise seg å bli vanskelig.

Effektive Sand2 sendte FSK fra 3. til 5.plass

Det har lugget for bygdas eneste representant i 9.divisjon i det siste, og det fortsatte i samme duren mot Sand2. Hjemmelaget var i tillegg effektive

Sand2 stilte ett bra lag til denne kampen og gjestene startet med å slippe inn 2 mål de første 15 minuttene. FSK-trener Stian Olsen forteller at de prøvde å komme seg oppover og etablere noe spill, men det blir med mye halvsjanser og de klarte ikke redusere før pause

• I pausen så prøver vi å nullstille og gå utpå å gjøre en bedre andreomgang.

FSK styrte mye av det som skjedde utpå matta, men tjue minutter ut i omgangen kom Sand på en sjelden visitt og satte inn 3-0.

• Vi satte innpå Henrik Hagen, som kom utpå og fikk litt liv i oss igjen. Med sin store fart skapte han raskt problemer for hjemmelaget. De måtte ofte ty til ulovligheter, og en situasjon burde dommeren dratt frem det røde kortet etter at to spillere rett etter hverandre kom med høye og strake bein.
  • Dommeren mente at dette ikke var noe frispark eller fordel og da ble undertegnede litt små sint på sidelinjen. Etter kamp ble dette tatt med dommer og han var enig i det at han hadde gjort en svak kamp.

Like før slutt fastsatte Sand 2 sluttresultatet til 4-0, noe som innebærer at Fenstad SK endte på 5.plass.

• Vi gikk for 3.plassen, men må ta til takke med 5.plassen etter at blant annet serietoer Rælingen 2 ikke møtte til kamp mot Nittedal, som dermed gikk forbi oss på bedre målforskjell. Uansett en svak avslutning av oss etter en ellers godt gjennomført sesong, sier FSK-trener Stian OIsen til Nesfotballen etter kampslutt