Fenstad SK mistet seieren ti minutter før slutt

Dennis Martinsen startet som back, men måtte tre seg keeperhanskene da Jochim Bøhn måtte ut med skade. En jobb han forøvrig gjorde utmerket.

Kurland 2 – Fenstad SK 2-2 (1-2)

Vi har tatt en prat med FSK sin assisterende lagleder ,Hans Martin Hofseth, som har følgende å si om kampen:

• Vi gikk ut på banen med en god holdning i hele laget. Det var stor enighet om å presse høyt, og vi fikk også blod på tann da vi ganske tidlig vartet opp med et knallangrep som gikk i keeper. Kurland 2  svarte med å sette raskt i gang et angrep som endte med et skudd i tverrliggeren og ut. Etter den sjansen så ble liggende litt bakpå de neste minuttene.
  • Etter 10-15 minutter spilte Kurland seg gjennom og tok ledelsen 1-0. Litt senere ble vi snytt for ett mål da dommeren blåste offside. Dette etter et meget pent angrepsspill.

Etter 1-0 målet ble det en del høye baller og en del halvforsøk fra FSK sin side. Helt til gutta fra Brårud ble tildelt et straffespark, halvveis ut i 1.omgang. Straffen satte Ole Kristian Bye sikkert i mål. Etter utligningen våket Sporten mer til liv og like før pause tok laget også ledelsen. Målet kommer etter flotte pasninger som til slutt endte hos Jan Niklas Hagen, som fastsatte pauseresultatet til 1-2 til FSK:

• Vi gjorde noen endringer i pausen før andre omgang startet. Nykommer Dennis Martinsen starter på HB. men endte som keeper da Joachim Bøhn måtte ut med skade. Dennis gjorde jobben godt og vi ser at vi har flere muligheter i mål ved skade på keeper.

FSK hadde overtaket og ledet helt til det var igjen 10 min igjen av kampen. Da fikk Kurland en sjanse som de utnyttet. I forkant av målet burde nok dommeren blåst for friskark til FSK, men han holdt dessverre for Fenstad-gutta, fløyta i hånda.

• Vi er for upresise i alle ledd og må forbedre dette til neste kamp, men viser igjen at vi kan ta poeng på dårlige dager. Kurland overrasket oss i år da dette viste seg å ikke være samme lag som det Kurland 2 laget vi møtte i fjor, men ett lag som er sterkt på dødballer og innlegg, sier Hans Martin Hofseth til Nesfotballen.