Fenstad SK opp på 3.plass

Ole Kristian Bye banken inn to mål og er dermed oppe i 15 nettkjenninger for FSK i årets sesong

Flisbyen 3 – Fenstad SK 3-4 (0-2)

Etter fem kamper på rad som ubeseiret, ble det et solid tap mot serieleder Eidsvold Turn 3 i forrige uke for Fenstad SK. Denne uken stod Flisbyen 3 på den andre banehalvdelen. Et lag Fenstad SK stort har spilt jevnt med, men slått.

Fenstad SK startet borteoppgjøret bra og en frisk Sebastian Thøger-Andresen var tidlig på hugget inne i boksen til motstander Flisbyen3. Det endte til slutt med en stygg forseelse og straffespark til FSK etter 2 minutters spill. Den satte Stig Tangen sikkert i mål. Bortelaget fortsatte å styre spillet, men Flisbyen var småfarlige på kontringer. I forsvaret til Sporten møtte de imidlertid en murkloss i veteranen Raymond Haugland. Han gjorde comeback etter flere år, men storspilte og viste at han har et bra nivå inne.

Etter 28 minutter satte Jan Niklas Hagen inn Sporten sitt andre mål for kvelden, som dermed kunne gå til pause med 2-0 ledelse.

Toppscorer Ole Kristian Bye kom inn fra benken og putta to

I pausen satte gjestene inn noen friske bein. Blant disse var toppscorer Ole Kristian Bye, som etter kun to minutter på banen banket inn Sporten sitt tredje mål.

• Etter 3-0, begynte vi å bli litt for angrepsvillige. Med alle midtbanespillerne våre i angrep på jakt etter mål,  satte Flisbyen inn en redusering. Dermed var det match igjen, sier FSK-trener Stian Olsen til Nesfotballen.

Åtte minutter før full tid satte Bye inn sitt andre og Sporten sitt fjerde for kvelden. Hans 15 mål på 10 kamper

• Vi følte da at seieren var i boks, men skader og slitne bein de siste minuttene gjorde sitt til at vi slapp inn to mål. Heldigvis kom de ikke nærmere og vi kunne juble for 4-3 sier.
  • Flisbyen hadde en del stygge taklinger, men utrolig nok delte ikke dommeren ut ett eneste kort i kampen. Men først og fremst er vi godt fornøyd med å kunne reise fra Lillestrøm med tre poeng i sekken. Nå venter Rælingen 2 hjemme på Vestsiden stadion. Der skal de få kjenne at hjemmebanen vår er mye tyngre enn kunstgresset deres på Marikollen, forteller en meget fornøyd trener.

Neste kamp for Fenstad SK er søndag 15.september, hjemme mot Rælingen 2

Fenstad SK stilte med følgende tropp: Henrik Berntsen, Raymond Haugland, Alexander Holen, Marius Melby Johansen, Hans Martin Hofseth, Ole Kristna Bye, Stian Husby Røen, Axel Dybvig, Magnus Kvalness, Stig Tangen, Kenneth Skårerhøgda Larsen, Jan Niklas Hagen, Tom Werner Hagen, Sebastian Tøger-Andresen, Simen Olsen