Fenstad SK tapte for Bøn2

Dan Erik Karlstad måtte tre på seg keeperhanskene i pausen da Joachim Bøhn nok en gang måtte kaste inn hånkleet.

Fenstad SK startet sesongen med å spille 2-2 borte mot Kurland 2. Lørdag måtte de leie Funnefoss kunstgress da Vestsiden gress ikke er spillbar så tidlig på våren.

Gammel (u)vane er vanskelig å vende

FSK-trener Stian Olsen forteller at planen var å ligge tett og kompakt og sørge for å ikke få baklengs de første minuttene, som har vært et gjentatt problem for gutta fra Brårud. Dessverre gikk FSK i den samme fella. Allerede etter to minutter spill hadde Bøn 2 satt i kampens første scoring bak Joachim Bøhn i FSK-buret.

Etter målet hevet hjemmelaget seg og presset Bøn på defensiven og etter halvspilt omgang fikk laget sin velfortjente utligning ved Ole Kristian Bye. FSK fortsatte å kjøre kampen og spesielt var Jan Niklas Hagen meget god i denne perioden. Etter en rundt en halvtimes spill ble Hagen meid ned av keeper som ikke var i nærheten av å ta ballen. Dessverre var ikke dommeren av samme mening akkurat da, men FSK-treneren forteller til Nesfotballen at han snakket med dommeren etter kampslutt og da måtte dommeren innrømme han gjorde en feilvurdering og burde blåst straffe.

• Men som alltid når vi presser så får vi mål imot. En skudd fra 20 meter ble reddet av Joachim(Bøhn), som må i retur. Ballen havnet hos en Bøn-spiller som stod i offside da skuddet gikk, han dro dermed fordel av situasjonen, men dommeren godkjente scoringen, som burde vært avblåst for offside, sier Olsen til Nesfotballen.

Raknet litt mot slutten

Det var en litt betuttet FSK-gjeng som gikk i garderoben etter de første 45 minuttene. Laget var ikke fornøyd med egen prestasjon, men gikk utpå banen i andre omgang med tro på at det var mulig å snu 1-2 til seier.

• Men som vanlig så er vi ikke med i starten av omgangen og Bøn 2 setter inn 1-3 etter ett minutt. Dan Erik Karlstad måtte overta for Joachim Bøhn i pausen pga en skade, men var litt uheldig på 1-3 scoringen
  • Etter scoringen ble vi hengende mye etter, men klarte å redusere etter en god enkeltmannsprestasjon av Henrik Hagen, som dro seg forbi flere spillere før han satte inn 2-3.Gleder meg at Henrik scorer mål allerede i sin første kamp for sesongen. Jeg er ganske sikker på at han kommer til å scorer flere hvis han holder seg skadefri.
  • Etter dette så tenkte jeg at nå kan vi kjøre omgangen og score flere, men igjen gjorde vi motsatt og slapp Bøn til alt for lett. De satte inn 3 mål til de siste 20 minuttene, som gjorde at vi tapte 2-6.
  • Sumavsummarum så løper vi for lite og henger ikke mot et Bøn lag som for dagen vil mer enn oss. I forhold til kampene som nå kommer så må vi lære oss å være på fra starten av omgangen, så vi slipper å komme bakpå og må jage hele tiden.