Fenstad SK vartet opp med årsbeste

Mandag tok Stian Olsen med seg gutta sine til bortekamp på Bøn stadion og møte med Bøn 2. I våres endte oppgjøret mellom lagene med 6-2 seier til Bøn 2.

Bøn 2 – FSK 0-5 (0-2)

FSK-trener Stian Olsen var klar på at laget hadde noe uoppgjort etter våroppgjøret og at laget var «giret» på gi jernet fra første spark. Hele 18 spillere hadde han trommet sammen, og kampplanen gikk i sin enkelhet ut på beinhard jobbing og ikke gi Bøn noe tid til å spille seg fremover på banen

Sebastian Thøger-Andresen med tidlig scoring

Kampplanen så ut til funke som skudd. Allerede etter 2 minutter sendte Sebastian Thøger-Andresen i vei et skudd fra 20 meter som gikk over keeper og inn i nettmaskene. Dermed hadde FSK fått den startet de bare kunne drømmen om.

Gjestene fra Brårud fortsatte å kjøret og Bøn sleit med å etablere noe spill i det hele tatt. 36 minutter ut i matchen doblet Robin Wollberg ledelsen.

2-0 til Fenstad SK stod seg til pause, og etter en kjapp pauseprat var laget klare for å kjøre på etter pause.

Henrik Hagen holdt lekestue på Bøn stadion

Henrik Hagen ble satt inn fra start etter sidebytte, og han skulle gjøre livet surt for Bøn-forsvaret.

• Henrik kom inn og lekte seg med hele forsvarslinja til Bøn de første tjue minuttene av andre omgangen. Han fikk sin belønning etter et kvarter spill da han dro seg forbi fire forsvarsspillere og avsluttet «showet» med å slå tunnel på keeper før ballen trillet over målstreken til 3-0 til oss, sier en oppstemt Olsen til Nesfotballen.

Fem kamper på rad uten tap

Fenstad SK fortsatte å kjøre matchen og humøret til Bøn spillerne sank i samme fart som målene rant inn. Fem minutter før slutt satte Jan Niklas inn 4-0 med et scoring helt oppe i venstre vinkel. Helt på tampen satte Robin Wollberg inn sittt andre og Fenstad-gutta sitt femte for kvelden. Dermed er Wollberg oppe i 5 mål på de to siste matchene.

• Det var godt å se Robin(Wollberg) har funnet målformen.
  • Garderobestøyen var høy i bortegarderoben etter matchen. Vi var strålende fornøyd med hva vi presterte i dag. Dessverre så var dette siste matchen til Lars Sagstad som har hvert en viktig brikke for oss i år, men vi ønsker han lykke til på skole i Sverige.Dette var vår beste match i år og har fått en strålende start på høstsesongen.

Neste kamp mandag 26.august, hjemme mot Varpe

FSK stilte med følgende tropp: Henrik Berntsen, Axel Dybvig, Hans Martin Hofseth, Stian Elverhøi, Stig Tangen, Stian Husby Røen, Stian Olsen, Danyel Badendyck, Kent Roger Strand Kravdal, Ole Kristian Østmo Bye, Sebastian Thøger-Andresen, Henrik Hagen, Lars Sagstad, Even Berntsen Kåsa, Jan Niklas Hagen, Emil Halvorsen og Robin Wollberg