Festfotball da FUVO J17 tok sesongens første seier

Mari Stensrud scoret halvparten av FUVOs mål i 12-3 seieren over Lørenskog 2

Etter tre kamper med god innsats, men lite poeng, var det onsdag tid for kamp mot et Lørenskog 2-lag som i likhet med FUVO hadde en smultring i poengsekken.

Jenter 17 år, 7ér. FUVO – Lørenskog 2 12-3 (2-2)

2-2 til pause

Martine Tollhaug var «on fire» fra start og sørget for at FUVO ledet 2-0 etter 6 minutters spill. Det skulle dessverre ikke gå mange minuttene før Lørenskog reduserte etter at FUVOs sisteskanse var litt uheldig med en heading utenfor boksen. Hjemmelaget så ut til å gå til pause med en 2-1 ledelse, men rett før dommeren skulle ta fløyta til munnen, utlignet Lørenskog til 2-2.

Det føltes nok litt tungt, men det var et revansjesugent FUVO-lag som inntok kunstgressmatta i andre omgang. Turboen var på fra start og Martine Tollhaug og Mari Stensrud sørget for at vertene fikk en tomålsledelse før omgangen var to minutter gammel.

Mari «Messi» Stensrud med 6 mål i andre omgang

Lørenskog skapte nytt liv i kampen da de reduserte til 4-3, men så vartet FUVO-jentene opp festfotball ala Barcelona på sitt beste. Tiki-taka fotballen satt som et skudd. Det var kombinasjoner og bevegelser som var som tatt ut av den berømte læreboka. Til tross for at det var bikkjekaldt, så varmet fotballen så mye at man glemte at hendene var frosset til is og tenna hang på tørk.

Fra det 42. til det 54.minutt gikk FUVO fra 4-3 til 12-3. Sanaz Hemat, Mari Stensrud og Mina Melby Dønjar scoret hvert sitt, før FUVOs Messi, Mari Stensrud, vartet opp med fire mål på fire minutter. Caroline Aarlie Heiberg fikk æren av å avslutte en herlig fotballaften med å sette inn lagets tolvte mål.

Neste kamp for FUVO-jentene er onsdag 24.september, borte mot Gjerdrum

FUVO stilte med følgende lag: Anneli Hofstad Jenen, Alexandra Christine Lagerkvist-Sukkerd, Thea Marie Sjøenden, Anne Kristine Sanderud Nordgaard, Vygante Kojaltyte, Martine Tollhaug, Mina Melbye Dønjar, Sanaz Hemat, Caroline Aarlie Heiberg,Tiril Elida Nielsen og Mari Stensrud