Fet forsterker laget før møte med serielederen

Fet ansatte Simen Rustadbakken som spillende trener før årets sesong. Med på lasset fulgte et halvt lag som alle har vært innom Skedsmo de siste årene. Nå har Rustadbakken hentet ytterligere to spillere fra Skedsmo.

Sebastian Lobman, offensiv spiller som hadde sin beste sesong i Skedsmo tilbake i 2015, hvor han banket inn ni goaler i 3.divisjon. Den andre spilleren er Kristoffer Langerud. En av Skedsmo beste spillere de siste årene, og som har over 150 kamper for klubben. Vært ønsket av søndagens motstander FUVO i flere år. Har av alle ting prioritert UFC-fighting i 2019 og har ikke spilt en fotballkamp siden oktober 2018. Kan brukes som stopper så vel som på midtbanen.

Fet møter FUVO i morgen søndag kl 16:00

 

Ellers kan vi meddele at Sørumsand også har hentet en spiller fra Skedsmo, nemlig Oskar Myrvang Hansen. Han står i 2019 med to kamper i 4.div og seks kamper for rekruttlaget i 5.divisjon.

Skedsmo har på sin side fått tilbake Farid Ahmed Rahim. Han spilte Obos-fotball for Elverum så sent som i 2017, og fikk også med seg halve sesongen i PostNord-ligaen i fjor, før han vendte tilbake til Skedsmo, klubben han kom fra til Elverum

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg