Fire nesbuer i aksjon i OBOS-liga møte mellom Ull/Kisa og HamKam

Hele fire nesbuer var i aksjon fredag kveld da Ull/Kisa og HamKam møttes til sesongens sjette serierunde på Jessheim stadion. Stian Ringstad spilte fra start og scoret også kampens første mål etter 13 minutters spill. Dette var hans andre scoring for sesongen. Han ble for andre kamp på rad kåret til Ull/Kisa sin beste spiller.

Gjestene fra Hamar utlignet etter en halvtime og tok ledelsen rett etter sidebytte. Det så lenge ut til at Geir Friård sine disipler skulle ro i land sesongens tre første poeng, men fem minutter på overtid utlignet Henrik Kristiansen for vertene. Dermed endte kampen 2-2.

Ole Kristian Langås gjorde comeback etter en skade som har satt han ute i sesongens fem første matcher. Han gjorde en god innsats og vil helt klart bli viktig for Ull/Kisa utover høsten.

Kampens dommer var Eivind Bodding fra Haga.

Etter dagens serierunde ligger Ull/Kisa på 12.plass med 6 poeng, mens HamKam befinner seg helt nederst på 16.plass med 1 poeng.

Dette skrev Romerikes Blad om Rinstad sin innsats i kampen

Timet løpet fint før han enkelt satte inn 1-0-målet etter 13 minutter. Viste prov på gammel storhet da han satte opp sjansen til Torp etter halvtimen. Innblandet i det meste Kisa skapte, men ble smågutt i duell med Tobias Svendsen før 2-1-målet til gjestene. Tok ansvar og ledet offensiven da Ull/Kisa jaktet scoring på slutten. Framprovoserte corneren som ga 2-2. I ferd med å finne formen som ga ham proffkontrakt i Portugal. Fikk 6 på børsen