Fire seire på rad for R&Å junior jenter

Junior jenter Nivå 2 B-sluttspill R&Å – Lervik/Gresvik 21-18 (10-9)

R&Å kom til hjemmekampen mot middelhavsfarer Lervik/Gresvik stinne av selvtillit etter tre strake seire og tredjeplass på tabellen.

Ett målsledelse til pause

Det var flere spillere hos R&Å som meldte seg på fra start, noe som resulterte i en tidlig 7-4 ledelse. Så slappet hjemmelaget litt for mye av i en liten periode og vipps så stod det 7-7. Resten av omgangen var jevnspilt, men hjemmelaget var hele tiden et lite hestehode foran, og til pause stod det 10-9.

Jevnt, men R&Å rodde seieren i land

Spillet bølget frem og tilbake i starten på andre omgangen,  og etter et kvarter spill utlignet Lervik/Gresvik til 17-17. Nok en gang viste R&Å-jentene hva som bor i dem. På nytt klarte de å dra fra med to mål takket være en scoring hver av Emma Holtung Lundell og Julie Heiberg. Så var det gjestene sin tur til å score, og med tre minutter igjen å spille stod kampen og vippet. Heldigvis klarte R&Å-toppscorer Julie Heiberg nok en gang å finne veien til nettmaskene og med 20-18 var seieren på god vei ned i lomma og når Thea Elise Lien Stenseng satta inn 21-18, så var seieren sikret.

3.plass, ett poeng bak serielederen etter seks kamper

Med fire strake seire så befestet R&Å tredjeplassen på tabellen. Kun ett poeng bak serieleder Nordstrand 2 og med like mange poeng som Lillestrøm HK 2 på andre plass. Neste match for R&Å er 5.mars hjemme mot Hasle-Løren/Linderud/Linje 5-2. De ligger helt sist på tabellen, så her bør det være muligheter for fem strake, men det gjelder å ikke selge skinnet før bjørnen er skutt J

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk, Emma Bekkeli, Martine Aas Railton (4), Mathilde Aune Arnstad, Sofie Cornelie Høilund Bråthen, Hedda Rønaas, Jule Heiberg (7), Thea Elise Lien Stenseng (2), Emma Holtung Lundell (2), Celina Sæterbakken Hagen (1) og Martyna Maria Pona (5)