Fjerde strake seier for Nes Innebandyklubb

Nes Innebandyklubb – Ski 2  5-0 (1-0,2-0,3-0)

Nes Innebandyklubb tok sin fjerde strake seier da de lørdag slo Ski 2 med 5-0 på hjemmebane. Martin Lerdahl sendte nesbuene i ledelsen med første periodens eneste mål. I midtperiodens tredje minutt doblet Sondre Dyre ledelsen, på pasning fra John Magnus Bakken. Ti minutter ut i perioden la Jørgen Aaserud på til 3-0 til Nes. Denne gangen var det Robin Vekne Strøm som var nest sist ballen. Nes scoret ytterliggere to mål i den siste perioden. Først ut var Erik Røseid (ass Simen Utne), før Robin Vekne Strøm fastsatte sluttresultatet til 5-0 etter fint forarbeid av Sondre Dyre.