Fjerde strake seieren for R&Å/Skarnes 2 jenter 16 år

R&Å/Skarnes 2 – Rælingen/Skjetten  18-17 (5-8)

Hjemmelaget har vært i god form i lang tid og det var forventet at laget ville kjøre over bunnlaget Rælingen/Skjetten da lagene møttes til kamp i Neshallen søndag.

Lå under mot bunnlaget til pause

R&Å/Skarnes 2 brukte imidlertid lang tid på å komme skikkelig i gang. De pådro seg også tidlig en tominutter som gjorde sitt til at ble liggende etter i målprotokollen. Spesielt sleit de offensivt med å finne veien til nettmaskene. Men da Agathe Sektnan Bakli reduserte til 5-6 noen minutter før pause, trodde de fleste at de skulle klare å snu det før lagene gikk i garderoben. I stedet avsluttet bortelaget med å score to mål og lede 5-8 etter de første 25 minuttene.

God start og herlig avslutning på matchen

Trenerne må ha hatt en god pauseprat for det var et heltent hjemmelag som gikk utpå parketten og tok tak i kampen fra start. Små justeringer gjorde sitt til at kombinasjonene satt mye bedre offensivt og målene trillet inn som perler på en snor. Riktignok scoret Rælingen/Skjetten det første målet, men så var det R&Å/Skarnes for alle penga i en god periode. Laget gikk fra å ligge under 5-9 til å lede 15-10 etter femten minutter.

Men i stedet for å fortsette å gønne på, så ble de litt passive, noe som gjorde sitt til at bortelaget kom mer med i kampen igjen. I løpet av fire minutter og med sju minutter igjen å spille hadde bortelaget snudd kampen til sin fordel.  Med litt over ett minutt igjen å spille pådro bortelaget seg tominutter samtidig som R&Å/Skarnes fikk straffekast. Julie Heiberg gikk frem og utlignet til 17-17. I det neste angrepet rotet Rælingen/Skjetten bort ballen. Hjemmelaget tok på sin side godt vare på kula og med femti sekunder igjen å spille ble Mathilde Aune Arnstad matchvinner da hun satte inn 18-17.

R&Å/Skarnes 2 er ett av tre lag med 14 poeng, men de har en kamp mer spilt enn R&Å/Skarnes1 og to kamper mindre spilt enn Spydberg.

R&Å/Skarnes 2 stilte med følgende lag: Astrid Sofie Mobæk (1), Emma Bekkeli, Martine Aas Railton, Sunniva Dahle Sandbakk (1), Mathilde Aune Arnstad (3), Nora Dølvik Lier, Eline Sofi Gaarder Bergersen (3), Elina Pedersen Ullerhaug, Sofie Cornelie Høilund Bråthen (1), Hedda Rønaas, Agathe Sektnan Bakli (1), Julie Heiberg (7) og Thea Elise Lien Stenseng (1)