Fjerde strake seieren til R&Å Kings

R&Å Kings – Oppsal 105-43 (20-10,29-10,32-13,24-10)

R&Å stod med tre strake seire før de tok imot Oslo-laget Oppsal til match i Neshallen. Sett fra tabellsituasjonen, burde det være gode muligheter for den fjerde strake seiren.

Hjemmelaget gikk tøft ut og ledet hele 16-0 etter blant annet 8 poeng av kampens toppscorer Aleksander Westby og 6 poeng av Tommy Sørlie-Haugen. Gjestene fikk lov til å låne ballen litt mot slutten av omgangen og var ”kun ti poeng bak før lagene tok fatt på andre omgangen. R&Å fortsatte der de slapp i starten og kjørte over Oslo-laget som om de møtte et miniputtlag. Etter halvspilt kamp stod det 49-20 på måltavla.

Vertene var klart best i alt og hadde ingen problemer med å fortsette overkjørselen i de to siste omgangene. Da dommeren blåste i fløyta for siste gang var stillingen kommet opp i 105-43.