FK Toten – FUVO 2-4

FUVO reiste til Skreia stadion og møte med FK Toten vel vitende dette kom til å bli en såkalt sekspoengerskamp. Laget fra Opakermoen har vært nærme poeng i de av de tre første matchene, men tabellen viser 0 poeng. Toten på sin side startet sesongen med to strake seire, før de tapte 4-0 for Raufoss 2 i forrige match.

1.omg

FUVO gikk til pause med en fortjent 1-2 ledelse.

Kampen startet jevn, men FUVO fikk etter hvert et lite overtak. Etter 33 min sendte Kim Brenna gjestene i ledelsen og fem minutter senere doblet Kristoffer Bugge ledelsen. I 44 min reduserte Toten til 1-2 etter at FUVO ikke klarte å avklarere etter ett frispark

2.omg

Toten startet 2.omg best og utlignet til 2-2 etter 55 minutter. De jaget også ledelse, men FUVO kjempet seg tilbake i kampen og etter 80 minutter sendte Kim Brenna FUVO på nytt i ledelsen. To minutter før slutt fastsatte Tobias Solem Karlsen sluttresultatet til 2-4 med et kanonskudd fra nesten 50 meter.

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Stian Westerheim, Martin Rosenkilde, Thomas Brekken, Fredrik Nilsen, Sondre Emilsen, Tobias Solem Karlsen, Alexander Woo Enger, Kristoffer Bugge, Kim Brenna og Nicklas Brenna Karlsen.

Benken: Sondre Ranheim Sæther, Mads Rismoen, Eiven Solberg, Kyre Klo Pedersen, Kristian Klo Pedersen