Forhåndsinfo før kampen mellom Brumunddal og FUVO

Bildet er hentet fra sist gang Brumunddal (2) og FUVO møttes i 2012. Her representert med en ung Stian Westerheim og Hans Martin Forfot

FUVO tenker tilbake til 2012-sesongen med gruglede

FUVO og Brumunddal har aldri før møtt hverandre, men FUVO møtte Brumunddal 2 i den meget jevne 2012-sesongen hvor Brumunddal 2 til slutt rykket ned med 21 poeng, det samme som FUVO, men med dårligere målforskjell.

Da lagene møttes på våren i Brumunddal så vant hjemmelaget 4-1, men FUVO fikk sin revansje på høsten med 2-0 seier etter scoringer av midtstopperduoen Stian Westerheim og Christoffer Engen.

Kjetil Gerhardsen og Preben Finstad

Det har ikke akkurat vært flytrafikk av spillere mellom klubbene. Etter det vi kan erindre så er det kun to spillere som har spilt i begge klubbene og det er Kjetil Gerhardsen, som kom til FUVO sommeren 2013, spilte 8 kamper, og vendte tilbake på høsten. Den andre er Preben Finstad, som etter 96 kamper og 33 mål, flyttet og forlot FUVO til fordel for Brumunddal rett før årets sesong tok til. Der har 26-åringen vært en åpenbaring og scoret 6 mål på 8 kamper så langt i årets sesong.

Brumunddal står med 17 poeng mot FUVO sine 8

Brumunddal har vekslet mellom 2. og 3.divisjon. Laget presterte som best med 4.plass i 2.div i 2016. Året etter måtte de ta den tunge veien ned i NTL, hvor de har endt på 4. og 7.plass i de to siste sesongene.

Tidligere Ipswich-spiller trener Brumunddal

Laget startet sesongen med tap for LSK2, men fikk tre gratis poeng da LSK benyttet en ulovlig spiller. Etter det så har Brumunddal så absolutt levert varene og ligger på en strålende 3.plass med 17 poeng. De er nå inne i sin beste form etter å ha vunnet tre strake matcher.

Laget trenes av Vemund Brekke Skard, som kanskje er mest kjent for sin profftilværelse i Ipswich, hvor han fikk tre kamper.

Lagets nøkkelspillere er keeper Joachim Svendsberget og Preben Finstad, men se også opp for Mikkel Frankmo, som er spilleren med størst x-faktor

Det er litt usikkerhet rundt laget Tommy Grønvold disponerer, men han har gode spillere som er klare for å vise seg startelleveren verdig.

FUVO står med en seier, to uavgjorte og ett tap på de fire siste og er sånn sett i brukbar form. Det blir også et gjensyn med tidligere FUVO-spiller Preben Finstad, som så langt har banket inn 6 mål for Brumunddal i årets sesong. Toppscorer for FUVO er Kim Brenna med 5 nettkjenninger.

Etter 8 serieomganger ligger FUVO på 10.plass med 8 poeng, noe betyr at de er tre poeng over nedrykksstreken. Veien opp til Toten på 7.plass er kun to poeng. Man kan sånn sett slå fast at topp seks lagene er på sikker plass, mens lagene fra 7. plass og ned til 14.plass fremdeles kjemper for tilværelsen i divisjon.

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg