Forhåndsinfo før kampen mellom Fløya og FUVO

Bildet er fra oppgjøret på Funnefoss stadion i 2017

Fløya mot FUVO 

Søndag 24.juli kl 1500

Fløya Arena

Fløya avsluttet vårsesongen strålende, FUVO ikke like gode

Søndag starter Fløya og FUVO opp høstsesongen med kamp Fløya Arena. To lag som avsluttet vårsesongen vidt forskjellig. Fløya avsluttet med seks seire og kun ett tap på de sju siste kampene, mens FUVO kun klarte å karre til seg ett poeng på sine fire siste matcher.

Fløya ligger på 3.plass med 25 poeng og jager Strømsgodset 2 (25 poeng) og Gjelleråsen (30 poeng). Opprykk er fremdeles målet, men da må FUVO slås i de to neste kampene. Nesbuene startet sesongen veldig bra og lå lenge på øvre halvdel, men avsluttet vårsesongen med tre tap før de i den siste vårkampen spilte 2-2 hjemme mot Bossekop. Det betyr at laget falt ned til 8.plass med 16 poeng. Som tross alt er brukbart av et lag som var spådd av såkalte eksperter å rykke ned.

Fløya med 18 poeng hjemme – FUVO med 3 poeng på bortebane

Fløya startet sesongen såder og etter ni kamper lå de med sine 16 poeng kun ett poeng foran FUVO. De siste kampene gjorde de nesten rent bord, kun et meget svart dag borte mot Gjelleråsen hvor de tapte 6-1, gjør sitt til at de ikke ligger helt øverst. Spesielt på hjemmebane har laget vært overlegne og vunnet alle seks matchene og scoret 26 mål og kun sluppet inn 5 mål. Det sammen med at FUVO kun har vunnet en kamp på sine seks borteoppgjør, gjør Fløya til store favoritter.

Så langt i sesongen har Fløya scoret nest flest mål med 35. Det er kun Lørenskog og Gjelleråsen som har sluppet inn færre. FUVO på sin side har scoret under halvparten med 16 nettkjenninger, men defensivt har de vært meget gjerrige og bare sluppet inn ett mål mer enn Fløya sine 17 mål. Et opprykksjagende Fløya avsluttet våren med tre strake seiere og 13-1 i målforskjell.

Søndagens oppgjør er det første av to kamper i løpet av en uke. Neste søndag møttes de igjen på Opakermoen. Lagene møtte hverandre også i 2017, da endte matchen på Fløya Arena 2-2, mens nordlendingene vant motsatt oppgjør på Funnefoss gress med 2-0.

Oddsen hos Nordicbet er 1,44 på hjemmeseier, 5,50 på uavgjort og 5,00 på FUVO seier. Hos Coolbet er oddsen på FUVO-seier enda høyere. Her gis det kun 1,33 på seier til Fløya, mens det er 5,25 på uavgjort og hele 7,25 på seier til FUVO

Utfra oddsen skulle man tro at det var Davids kamp mot Goliat, men større undre har skjedd før…..

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg