Forhåndsinfo før kampen mellom FUVO og Hødd 2

Bildet er fra forrige hjemmekamp, da FUVO slo Førde 3-1

FUVO mot Førde lørdag 16.september kl 1300 på Funnefoss gress 

Sekspoengerskamp

Kampen for tilværelsen i Norsk Tipping-Ligaen avdeling 2 tilspisser seg og lørdag er det duket nok en såkalt sekspoengerskamp. FUVO tar da i mot Hødd 2 til den 20.serierunden på Funnefoss gress.

Skiller 3 poeng mellom FUVO på 8.plass og Hødd 2 på 12.plass

Det er to lag som begge kjemper for tilværelsen i en meget jevn avdeling der det kun er lagene på 3,4 og 5.plass som ikke har noe å spille for lenger. De to øverste kjemper om opprykk, mens lagene fra 6.plass og nedover kjemper for å unngå nedrykk. Brumunddal har 25 poeng og trenger ganske sikkert kun en seier for å være trygg, mens Førde på 7.plass, har med sine 22 poeng kun tre poeng ned til Hødd 2 under nedrykksstreken. FUVO ligger på 8.plass med like mange poeng som Førde, så tre poeng mot Hødd 2 vil gi laget et lite pusterom før de seks siste serierundene.

FUVO er i bedre form

FUVO tok sin første seier på gress mot Førde i forrige hjemmekamp og laget tok også poeng borte mot Brumunddal for en uke siden. På de fem siste matchene står laget med fem poeng. Jonny Hanssen sine disipler får tilbake viktige spillere i Mads Rismoen, Noah Veiby og Fredrik Nilsen, som alle stod over mot Brumunddal sist.

Nesbuene er ute etter revansje

Hødd 2 står med fire poeng på de fem siste, men de har også tapt de tre siste kampene. I våres tapte FUVO 1-0 i et jevnt oppgjør der FUVO ble snytt for et straffespark like før slutt. Denne gangen kommer trolig Hødd 2 med et ungt, men Løpssterkt lag  der alle sammen er villig til å løpe sokkene av seg for å hjelpe laget fra Ulsteinvik til å holde plassen i NTL. Laget har blant annet slått Elverum på bortebane og det er ikke lenge siden de spilte 3-3 borte mot Brumunddal.

Mads Rismoen og Preben Finstad er toppscorere i FUVO med 8 seriemål hver, mens Oliver Eliassen Aske er mestscorende for Hødd 2 med 9 seriemål.

Det er en åpen kamp, men laget fra Opakermoen må innfinne seg å være små favoritter.

Kamp fredag: Spjelkavik mot Volda 1-0

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg