Forhåndsinfo før kampen mellom FUVO og Skedsmo lørdag 16.mars kl 16:00

 

 

FUVO -Skedsmo lørdag 16.mars kl 16:00

Sted: Funnefoss kunstgress

 

Lørdag møtes to av de største favorittene i årets 4.divisjon til NM kvalifisering på Funnefoss kunstgress. Skedsmo reddet plassen i 3.divisjon på bekostning av FUVOi 2017, men endte på 13.plass i 2018 og rykket med det ned.

Skedsmo ledet 3.div etter halvspilt serie i 2017, men bytte av trener og masse rot førte til at laget så vidt holdt plassen i 2017. På bortebane har det mer eller mindre vært mørkt. Siden borteseieren over Skjervøy 11.juni 2017 har laget kun vunnet en borteseier i serien, nemlig 0-1 mot Selbakk i 26. mai 2018. I år stiller Skedsmo med et helt nytt lag i en divisjon lavere, så statistikken er ikke helt realistisk.

Blekket har gått varmt på Skedsmo-kontoret. Hele 12 spillere har klubben signert. Et par av dem er godt kjente for dagens motstander FUVO. Armin Sistek har de siste sesongene spilt for nesbuene, mens Ole Christian Moltzau spilte for FUVO i 2016. Han har de to siste sesongene spilt for Skjetten. I følge ryktebørsen er fremdeles mer blekk igjen og man skal ikke se bort i fra at klubben signerer minst en spiller til før seriestart.

FUVO har foreløpig ikke signert noen spillere, men håper å ha en klar til seriestart. I tillegg gjør to spillere comeback i den røde og hvite drakta. Otto Dahl var skadet hele fjorårssesongen, mens Oliver Nøvik studerte i USA. Disse er å regne som forsterkninger for et FUVO lag som mistet opprykket på overtid av overtiden i 2018.

Skedsmo har allerede en stor tropp, mens FUVO sin er betraktelig mindre. Dessverre har nesbuene slitt en del med skader, men nå ser det lysere ut enn på lenge.Ingen av lagene har imponert i oppkjøringen, men ifølge rapportene er begge lagene i ferd med å finne seg selv igjen.

Lagene har møtt hverandre mange ganger i 3.divisjon, og de har også hatt en tendens til å havne like i nærheten av hverandre på tabellen. Sist gang FUVO var over Skedsmo var i 2015, da FUVO endte på 2.plass og Skedsmo på 3.plass. I 2017 møtes lagene tre ganger. På Funnefoss gress ble det målløst, mens Skedsmo vant 2-1 på Skedsmo stadion. På samme bane møtes lagene også i 2.kvalifiseringsrunde. Også i det oppgjøret gikk Skedsmo ut som seierherre (4-2).  fjor møtte FUVO for første gang Skedsmo 2 i seriesammenheng. Det endte med to seiere til laget fra Opakermoen.

 

Begge lagene har sluppet inn i overkant mange mål i treningskampene, så det må være lov å håpe på et målrikt og morsomt oppgjør.

 

Nye spillere FUVO: Otto Dahl(tilbake fra langtidsskade) og Oliver Nøvik (tilbake fra studier) I tillegg har laget hentet opp Mathias Vikane og Even Myren Nybø fra eget juniorlag.

 

Nye spillere Skedsmo: Sindre Myhre (Strømmen), Oskar Hansen (Strømmen), Serkan Catagøl (Strømmen), Henrik Kjos (Strømmen), Marius Bjertnes (Strømmen), Oleksandr Vysochenko(Skjetten), Jørgen Slorafoss(Skjetten), Marius Edvardsen(Skjetten),Jonas Kordahl(Skjetten), Ole Christian Moltzau (Skjetten), Patrick Bergmann(Follo) og Armin Sistek (FUVO)

 

Treningskamper FUVO

3-0 Lørenskog- FUVO

3-1 FUVO – Ottestad

1-9 Fet – FUVO

6-4 FUVO – Grorud U21

6-3 LSK 2 – FUVO

 

Treningskamper Skedsmo

1-0 Skedsmo – Løten

1-4 Skedsmo – Grorud U21

2-1 Ottestad – Skedsmo

3-1 Skeid 2 – Skedsmo

7-0 Skedsmo – Vestli

 

Denne artikkelen er sponset av

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg