Forhåndsinfo før kampen mellom Gjelleråsen og FUVO

Fra fjorårets oppgjør

Forhåndsinfo før kampen mellom Gjelleråsen og FUVO

Det er veldig tidlig i sesongen, men ingen hadde forventet at oppgjøret mellom Gjelleråsen og FUVO skulle kunne kalles toppoppgjør. Fullstendig klar over at det er kun spilt tre kamper og at mye kommer til å forandre seg utover i sesongen, men fakta etter tre kamper er at Gjelleråsen leder serien med 9 poeng, tre foran flere lag inkludert FUVO på tredjeplass.

Gjelleråsen har de siste årene blitt trent av Opakergutten Ørjan Heiberg, som før det har både spilt og trent FUVO. Bent Inge Johnsen var hovedtrener for Gjelleråsen før Heiberg og ble hentet inn som assistenttrener før årets sesong. Så fikk Heiberg tilbud fra Hødd og tok med seg snippesken og forsvant. Det ordnet seg heldigvis raskt for Gjelleråsen, som forfremmet Johnsen til hovedtrener.

Gjelleråsen har klatret steg for steg de siste årene. De rykket opp fra 4.div i 2017 og har siden det endt på 6. (2019), 3. (2020) og i fjor leverte de tidenes beste plassering da de tok en meget sterk 2.plass, bak suverene Gjøvik-Lyn.

De siste 12 årene har Gjelleråsen og FUVO møtt hverandre fire ganger. I 2010 endte oppgjøret på Funnefoss 0-0, mens FUVO vant oppgjøret på Li med 0-2. De to siste oppgjørene har imidlertid Gjelleråsen gått seirende ut av. I 2018 knuste de FUVO i cupen med sifrene 6-1, mens fjorårets match endte 4-1. I den kampen ledet FUVO 0-1 til rett før pause, men laget klappet litt sammen i andre omgang og tapte til slutt fortjent.

Sist gang FUVO slo Gjelleråsen var tilbake i 2016 da rekruttlaget til FUVO møtte Gjelleråsen i 4.div og nesbuene vant på protest😎

Sesongen 2022

Gjelleråsen har så langt i tur og orden slått Senja 1-5 på bortebane, Lørenskog 2-1 på hjemmebane og feid Harstad av banen med 8-3 på bortebane. Laget gikk direkte til 1.runde i cupen og møter Kjelsås hjemme 19.mai.Det lukter svidd og mange mål når Gjelleråsen setter på turboen.

FUVO har så langt i 2022 slått Mjøndalen 2-1 og Mjølner 4-1 på hjemmebane og tapt 1-0 for LSK 2 på bortebane.

Nicklas Brenna Karlsen er ute med skade. I tillegg er det flere som er ikke er hundre og dermed usikre til matchen.

om det er et toppoppgjør, så er Gjelleråsen STORE favoritter. De er tippet øverst av de fleste, mens FUVO på sin side skal være happy om de klarer å overleve. Heldigvis starter en kamp på 0-0…..

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg